WordPress onderhoud

Bij Stuurlui hebben we 21 verschillende specialisten in dienst die WordPress ademen. Wij hebben een professionele support desk die jouw vragen die voor 16:30 gesteld zijn dezelfde dag beantwoord. Samen hebben we meer dan 35 jaar ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief & oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Thomas Kroese

Founding partner & business development
WordPress onderhoud - het gecontroleerd updaten van al onze WordPress websites

Nooit meer zorgen over je WordPress website

Stuurlui helpt je met het onderhoud van je WordPress website. Sterker nog, we nemen je al het werk uit handen.

Als je het WordPress onderhoud bij ons onderbrengt zorgen we dat je met de juiste plugins en thema’s werkt, dat er back-ups zijn, dat je website beveiligd is en dat alles up to date blijft.

Ons onderhoudspakket bestaat uit*:

  • Updates van plugins, thema’s en WordPress;
  • Beveiliging van je website;
  • Helpdesk voor je WordPress vragen;
  • Dagelijkse backups tot 7 dagen terug;
  • Vanaf € 45 per maand.

*Zie onze algemene voorwaarden voor alle voorwaarden van ons onderhoudsabonnement.

Stuurlui is een organisatie die bestaat uit enthousiaste mensen met een goed oor voor klantbelang en klantwensen. Voor Jantje Beton hebben zij twee projectsites opgeleverd binnen planning en conform de wensen. Vragen werden snel beantwoord en opmerkingen ter harte genomen. Een fijne partij om mee samen te werken!

- Marjolein Valk, Marketingcommunicatieadviseur bij Jantje Beton
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

Waarom WordPress onderhoud?

WordPress is een open source content management systeem (CMS). Dit betekent dat iedereen toegang heeft tot de code waaruit het is opgebouwd.

Het voordeel hiervan is dat iedereen er extensies (plugins, thema’s, etc.) op kan schrijven waardoor WordPress voortdurend in ontwikkeling is, maar er kleeft ook een nadeel aan: niet alle developers kunnen de snelle ontwikkeling bijhouden waardoor plugins soms niet compatibel zijn met de laatste versie van WordPress of met nieuwe versies van thema’s en/of andere plugins. Tegelijkertijd hebben ook hackers en andere kwaadwillenden toegang tot de open source code.

Zo kunnen ook zij zich blijven ontwikkelen en vinden ze steeds weer nieuwe ingangen en beveiligingslekken. Het is dus erg belangrijk dat je de juiste plugins en thema’s gebruikt, je alles up to date houdt en actief werkt aan de beveiliging van je website.

Waarom WordPress onderhoud? Vanwege het open source karakter van de software
Gecontroleerd updaten tijdens het WordPress onderhoud

Gecontroleerd updaten

Wat als een plugin na het updaten niet meer compatibel is met andere onderdelen van je website?

Wat als bezoekers ineens niet meer kunnen afrekenen op je webshop?

Een kleine onregelmatigheid in de code van je website kan grote gevolgen hebben. Daarom voeren wij in ons WordPress onderhoud altijd gecontroleerd updates uit. We testen de updates zoveel mogelijk op onze eigen (test) sites, voor grotere updates lezen we de documentatie door en we zorgen altijd dat er back-ups klaar staan voor het geval er iets mis gaat. Zo beperken we het risico op onregelmatigheden op jouw website en hebben we altijd een goede back-up voor als er toch iets fout gaat.

Het is erg prettig samenwerken met Stuurlui. Ze denken goed met ons mee en geven duidelijk advies. Als iets niet kan of niet handig is, zeggen ze het direct en komen ze met een alternatief. Vragen en problemen worden snel opgepakt en kleine aanpassingen aan onze website worden vaak dezelfde dag nog gedaan.

- Anneke Wijdekop, Online marketeer bij Medicore
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

WordPress beveiliging op maat

Voordat we het WordPress onderhoud op ons nemen beveiligen we de website. Met een aantal wijzigingen kun je de meest voor de hand liggende beveiligingslekken al gemakkelijk dichten. Verder bekijken we per website welke andere maatregelen we moeten nemen.

WordPress beveilgiing op maat

Wij werken o.a. voor:

De helpdesk - onderdeel van het WordPress onderhoud

WordPress helpdesk

Iedere website of webshop zorgt voor veel vragen. Van kleine vragen over het aanpassen van teksten en afbeeldingen tot grotere vragen over bijvoorbeeld het toevoegen van een betaal-functie aan je website. Als wij je WordPress onderhoud doen, kun je ons bellen en mailen met je vragen. Vaak kunnen we binnen enkele minuten je vragen beantwoorden en anders zoeken we het graag voor je uit!

Als er ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch nog iets met je website gebeurt, is er geen reden tot paniek. Wij maken dagelijkse back-ups van je website tot 7 dagen terug. Met ons WordPress onderhoudscontract heb je geen omkijken naar je website meer.

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Bekijk hieronder onze diensten:

Het kantoor van Stuurlui, een broedplek voor WordPress development