WordPress specialisten te Utrecht

We zijn stuk voor stuk specialisten op allerlei verschillende gebieden. Samen één team om jouw website te bouwen of verbeteren. Onze professionele support desk staat altijd voor je klaar. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden dezelfde dag nog beantwoord.

Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat. We hebben ruime ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief, oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie!

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg
De bemanningsleden van Stuurlui

Wie zijn wij?

Wij zijn Stuurlui, WordPress specialisten in Utrecht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden van WordPress. Websites, blogs, one-pagers, vergelijkingssites, webshops, downloadpagina’s, werken bij websites en campagnepagina’s: als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen. We zijn een jong en creatief bureau met een solide basis.

Wij gebruiken WordPress waar het voor gemaakt is

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van WordPress. Hierdoor zijn onze experts niet alleen in staat om goed te luisteren maar kunnen ze ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen.

Alle websites die we opleveren worden jouw eigendom. Wij bouwen alle pagina’s op met ‘legoblokken’ die we speciaal voor jullie ontwikkelen. Deze legoblokken kunnen jullie vervolgens naar eigen inzicht hergebruiken en combineren om nieuwe pagina’s te maken. Op deze manier hebben jullie veel vrijheid in het aanpassen en uitbouwen van je website en zijn er niet voor iedere wijziging developmentkosten nodig.

Onze WordPress experts hebben jarenlange ervaring met WordPress en kunnnen jullie vanuit dat oogpunt erg goed adviseren
Ervaren-kundige-enthousiaste-WordPress-experts-aan-het-werk

Waarom kiezen voor de WordPress specialisten van Stuurlui?

  • Ervaring: Onze WordPress experts kennen het systeem van binnen en van buiten;
  • Vakkennis: Bij Stuurlui werken ervaren vakmensen. Daardoor kun je ook bij ons terecht als het lastiger wordt: multi-site of multi-language constructies, automatische incasso’s, koppelingen met fulfillment companies.
  • Totaalpakket: Naast ons specialisme in WordPress, hebben we een dochterbedrijf dat gespecialiseerd is in online marketing, Odiv. Zo krijg jij één contactpersoon en kan je toch het totaalpakket afnemen.

Digital Wizards heeft samen met Stuurlui de nieuwe website van Kwekkeboom opgeleverd. Na een uitgebreide voorselectie (10 WP-bureaus) is Stuurlui geselecteerd en ze hebben de verwachtingen meer dan waargemaakt.

Stuurlui werkt snel en procesmatig, waardoor je goed weet waar je aan toe bent. Wel zo fijn met een strakke deadline!

- Hans Boersma, Consultant bij Digital Wizards
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

Waarom kiezen voor de WordPress specialisten van Stuurlui?

  • Alles in huis: Bij Stuurlui hebben we alle disciplines in huis om tot een goede website te komen. We besteden niets uit omdat we geloven dat we op kantoor mét elkaar het beste eindresultaat bereiken.
  • Veiligheid: Wij bouwen in een flexibel WordPress framework en met een selectie van plugins waar wij zeker van zijn dat ze veilig zijn. Zo kunnen wij garanderen dat je website snel en veilig wordt opgeleverd.
  • Onderhoud: Het werken aan een website houdt niet op na de bouw. Bij Stuurlui staat veiligheid en service hoog in het vaandel, daarom hebben wij het technisch onderhoudspakket ontwikkeld. Updates van software en plug-ins, back-ups en extra beveiliging van je installatie wordt voor je geregeld zodat jij je kunt focussen op je core business.
Dave, onze support manager die het WordPress onderhoud oppakt

Wij werken o.a. voor:

De WordPress specialisten van Stuurlui houden van technisch uitdagende projecten

Ervaren met technisch complexe projecten

Bij Stuurlui hebben we veel ervaring met technisch complexe projecten. Sterker nog, onze WordPress experts zijn gek op projecten waarbij we high end WordPress development inzetten. Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben we diverse complexe WordPress koppelingen gerealiseerd naar externe systemen.

Bekijk hier onze API koppelingen.

Ervaren met digitale toegankelijkheid

Onze WordPress experts hebben ruime ervaring met het toegankelijk maken van WordPress websites. Naar schatting kan 35% van de bevolking je website niet goed begrijpen indien deze niet toegankelijk is. Bij Stuurlui doen we veel om de maatschappij bewust te maken van dit probleem. Zo geven we o.a. lezingen & workshops over digitale toegankelijkheid. Daarnaast doen we ook regelmatig onderzoeken naar verschillende sectoren. Deze onderzoeken worden vaak in de landelijke media gepubliceerd. Lees hier meer over toegankelijke websites.

Onze WordPress experts zijn geschoold op het gebied van digitale toegankelijkheid
Brainstorm sessie met WordPress specialisten uit Utrecht

Hoe ziet een project er bij jullie uit?

Wij houden van een pragmatische aanpak. Onze WordPress experts vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben en vertalen dit dan zo snel mogelijk naar wireframes of prototypes (zwart-witte bouwtekeningen). Wireframes en prototypes gebruiken we om een vraagstuk zo snel mogelijk om te zetten in plaatjes. Dat praat namelijk een stuk makkelijker.

Na livegang word je geholpen door onze support desk. Support en onderhoud van de 350+ WordPress websites van onze klanten is een van onze belangrijkste dagtaken. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en beantwoorden alle support tickets die voor 16:30 uur zijn verstuurd dezelfde dag nog.

Stuurlui heeft onze nieuwe website voor Vecore gebouwd. Mooi bedrijf, met een jong en gedreven team. Denken goed mee in het ontwerp, alles gaat in goed overleg en voeren wijzigingen snel en goed door.

- Heidi Kok, Marketeer bij Vecore
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

WordPress specialisten en toch niet duur

Specialistisch werk wordt vaak geassocieerd met een hoge prijs. In veel gevallen is dat ook zo, maar Stuurlui is ooit gestart omdat we een eerlijke en transparante manier van website bouwen wilden aanbieden.

Wij gaan voor een eerlijk uurtarief, marktconform. Al onze kosten splitsen we uit in de offerte, waardoor je precies ziet wat je waaraan uitgeeft.

In een persoonlijk gesprek tot een voorstel komen
Het kantoor van Stuurlui

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. WordPress specialisten in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Bekijk hieronder onze diensten: