STUURLUI

WordPress specialisten te Utrecht

We zijn stuk voor stuk specialisten op allerlei verschillende gebieden. Samen één team om jouw website te bouwen of verbeteren. Onze professionele support desk staat altijd voor je klaar. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden dezelfde dag nog beantwoord.

Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat. We hebben ruime ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief, oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie!

Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

Stuurlui een jonge creatieve club WordPress specialisten uit Utrecht.

Wij zijn wij?

Wij zijn Stuurlui, WordPress specialisten in Utrecht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden van WordPress. Websites, blogs, one-pagers, vergelijkingssites, webshops, downloadpagina’s, werken bij websites en campagnepagina’s: als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen. Bekijk onze expertise sectie om te zien waar we goed in zijn!

Onze WordPress experts hebben jarenlange ervaring met WordPress

Wij gebruiken WordPress waar het voor gemaakt is

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van WordPress. Hierdoor zijn onze experts niet alleen in staat om goed te luisteren maar kunnen ze ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen.

Alle websites die we opleveren worden jouw eigendom. Wij bouwen alle pagina’s op met ‘legoblokken’ die we speciaal voor jullie ontwikkelen. Deze legoblokken kunnen jullie vervolgens naar eigen inzicht hergebruiken en combineren om nieuwe pagina’s te maken. Op deze manier hebben jullie veel vrijheid in het aanpassen en uitbouwen van je website en zijn er niet voor iedere wijziging developmentkosten nodig.

ONS WERK

Waar we trots op zijn

Nieuwe websites brandweer
Brandweer

Nieuwe websites brandweer

Read more about this project
Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress
Strukton

Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress

Read more about this project
Doorontwikkeling en beheer UitPaulinesKeuken
UitPaulinesKeuken

Doorontwikkeling en beheer UitPaulinesKeuken

Read more about this project
Website partner Miele
Miele

Website partner Miele

Read more about this project
Technisch partner Clean Nutrition
Clean Nutrition

Technisch partner Clean Nutrition

Read more about this project
Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer
Kwekkeboom

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer

Read more about this project

Waarom kiezen voor de WordPress specialisten van Stuurlui?

  • Ervaring: Onze WordPress experts kennen het systeem van binnen en van buiten;
  • Vakkennis: Bij Stuurlui werken ervaren vakmensen. Daardoor kun je ook bij ons terecht als het lastiger wordt: multi-site of multi-language constructies, automatische incasso’s, koppelingen met fulfillment companies.
  • Totaalpakket: Naast ons specialisme in WordPress, hebben we een dochterbedrijf dat gespecialiseerd is in online marketing, ODIV. Zo krijg jij één contactpersoon en kan je toch het totaalpakket afnemen.
  • Alles in huis: Bij Stuurlui hebben we alle disciplines in huis om tot een goede website te komen. We besteden niets uit omdat we geloven dat we op kantoor mét elkaar het beste eindresultaat bereiken.
  • Veiligheid: Wij bouwen in een flexibel WordPress framework en met een selectie van plugins waar wij zeker van zijn dat ze veilig zijn. Zo kunnen wij garanderen dat je website snel en veilig wordt opgeleverd.
  • Onderhoud: Het werken aan een website houdt niet op na de bouw. Bij Stuurlui staat veiligheid en service hoog in het vaandel, daarom hebben wij het technisch onderhoudspakket ontwikkeld. Updates van software en plug-ins, back-ups en extra beveiliging van je installatie wordt voor je geregeld zodat jij je kunt focussen op je core business.

“Voor diverse maatwerk WordPress development projecten werk ik naar volle tevredenheid samen met Stuurlui. Weet je wat je wilt? Wil je het in WordPress? Dan kunnen zij het bouwen. Daarnaast hebben ze uitgebreide kennis van SEO en SEA waardoor de site na oplevering ook gaat doen wat een goede site moet doen. Gevonden worden en converteren.”

Jelle Drijver - Mega Exposure
110 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
API koppeling-zonder-bg

Ervaren met technisch complexe projecten

Bij Stuurlui hebben we veel ervaring met technisch complexe projecten. Sterker nog, onze WordPress experts zijn gek op projecten waarbij we high end WordPress development inzetten. Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben we diverse complexe WordPress koppelingen gerealiseerd naar externe systemen.

Bekijk hier onze api koppelingen

Ervaren, kundige, enthousiaste WordPress specialisten aan het werk

Ervaren met digitale toegankelijkheid

Onze WordPress experts hebben ruime ervaring met het toegankelijk maken van WordPress websites. Naar schatting kan 35% van de bevolking je website niet goed begrijpen indien deze niet toegankelijk is. Bij Stuurlui doen we veel om de maatschappij bewust te maken van dit probleem. Zo geven we o.a. lezingen & workshops over digitale toegankelijkheid. Daarnaast doen we ook regelmatig onderzoeken naar verschillende sectoren. Deze onderzoeken worden vaak in de landelijke media gepubliceerd. Lees hier meer over toegankelijke websites.

Wij werken o.a. voor:

Stuurlui is een organisatie die bestaat uit enthousiaste mensen met een goed oor voor klantbelang en klantwensen. Voor Jantje Beton hebben zij twee projectsites opgeleverd binnen planning en conform de wensen. Vragen werden snel beantwoord en opmerkingen ter harte genomen. Een fijne partij om mee samen te werken!

Marjolein Valk - Marketingcommunicatieadviseur van Jantje Beton
110 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Wat kost een WordPress website?

Hier is geen eenduidig antwoord op. Wij bouwen websites op maat. Onze WordPress specialisten gaan met jou om tafel zitten om samen tot een strategie, design en functioneel plan te komen. Hierin geven we aan hoeveel tijd we bezig zijn per onderdeel van dit plan. Zo krijg je een transparant en eerlijk beeld van de kosten van jouw nieuwe website.

Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag