Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

WordPress specialisten te Utrecht

Bij Stuurlui hebben we 17 WordPress specialisten in dienst die WordPress ademen. Wij hebben een professionele support desk die jouw vragen die voor 16:30 gesteld zijn dezelfde dag beantwoord. Samen hebben we meer dan 35 jaar ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief & oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie!

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg
Stuurlui - een jonge, creatieve club WordPress specialisten uit Utrecht
Wave

Wie zijn wij?

Wij zijn Stuurlui, WordPress specialisten in Utrecht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden in WordPress. Websites, blogs, one-pagers, vergelijkingssites, webshops, downloadpagina’s, werken bij websites en campagnepagina’s: als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen. We zijn een jong en creatief bureau met een solide basis.

Naast ons specialisme in WordPress bedenken en beheren wij online marketing campagnes voor onze klanten. Deze variëren van een online marketing strategie voor een uitzendbureau tot een video advertising campagne voor film distributeur. Onze Senior Online Marketeers zijn geschoold door o.a. Google en wij zijn als bedrijf benoemd tot Google Partner. Onze klanten zijn grote en kleine bedrijven met allemaal grote online ambities.

Ervaren, kundige, enthousiaste WordPress specialisten aan het werk
Wave

Waarom kiezen voor de WordPress specialisten van Stuurlui?

  • Ervaring: Onze developers bouwen samen al 35+ jaar websites in WordPress, we kennen het systeem van binnen en van buiten;
  • Vakkennis: Bij Stuurlui werken ervaren vakmensen. Daardoor kun je ook bij ons terecht als het lastiger wordt: multi-site of multi-language constructies, automatische incasso’s, koppelingen met fulfillment companies. Als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen.
  • Totaalpakket: Naast ons specialisme in WordPress, zijn we ook gespecialiseerd in online marketing. Hierdoor kunnen wij in de breedte meedenken met je online doelstellingen. Dit stelt ons in staat om websites te bouwen die zichzelf terugverdienen. Wij zijn gecertificeerd partner van Google.

“Wij, UBN Uitzendbureau, wilden een WordPress website laten maken waarmee we de uitzendkrachten nog beter mee bereiken en hun van dienst zijn. Een aantal partijen hebben we hierover gesproken en met Stuurlui hadden we gelijk een klik. Zij hadden direct door waar we voor staan en wat we willen uitstralen. Met de strakke deadline zijn ze dit niet uit het oog verloren en hebben ze een functionele en geoptimaliseerde website op tijd geleverd. Wij zijn blij met Stuurlui.”

- Djony Jurg, Marketing manager bij UBN Uitzendbureau
71 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5
Wave

Waarom kiezen voor de WordPress specialisten van Stuurlui?

  • Responsive: Stuurlui bouwt altijd responsive websites. Dit betekent dat de website goed leesbaar is op ieder apparaat (destkop, tablet, mobiel).
  • Veiligheid: Wij bouwen in een flexibel WordPress framework en met een selectie van plugins waar wij zeker van zijn dat ze veilig zijn. Zo kunnen wij garanderen dat je website snel en veilig wordt opgeleverd.
  • Onderhoud: Het werken aan een website houdt niet op na de bouw. Bij Stuurlui staat veiligheid en service hoog in het vaandel, daarom hebben wij het technisch onderhoudspakket ontwikkeld. Updates van software en plug-ins, back-ups en extra beveiliging van je installatie wordt voor je geregeld zodat jij je kunt focussen op je core business. Daarnaast hebben we een telefonische helpdesk waar je altijd met jouw WordPress vragen terecht kan.
Dave, onze support manager die het WordPress onderhoud oppakt

Wij werken o.a. voor:

Brainstorm sessie met WordPress specialisten uit Utrecht
Wave

Hoe ziet een project er bij jullie uit dan?

Wij houden van een pragmatische aanpak! We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben en vertalen dit dan zo snel mogelijk naar wireframes of prototypes (zwart-witte bouwtekeningen). Wireframes en prototypes gebruiken we om een vraagstuk zo snel mogelijk om te zetten in plaatjes. Dat praat namelijk een stuk makkelijker!

Na livegang word je geholpen door onze support desk. Support en onderhoud van de 350+ WordPress websites van onze klanten is een van onze belangrijkste dagtaken. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en beantwoorden alle support tickets die voor 16:00 uur zijn verstuurd dezelfde dag nog.

“Wij hebben met het Trimbos-instituut een WordPress website laten maken bij Stuurlui. Wij zochten naar een bureau, dat onze wensen kon vertalen en daarbij ook een eigen inbreng had. Stuurlui heeft dat fantastisch ingevuld. Niet alleen de samenwerking was top, maar ook het resultaat. De website heeft onze verwachtingen overtroffen, is op tijd opgeleverd én binnen ons budget. Veel dank!”

- Monique Croes, Projectmanager bij Trimbos Instituut
71 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5
Wave

WordPress specialisten en toch niet duur

Specialistisch werk wordt vaak geassocieerd met een hoge prijs. In veel gevallen is dat ook zo, maar Stuurlui is ooit gestart omdat we een eerlijke en transparante manier van website bouwen wilden aanbieden.

Wij gaan voor een eerlijk uurtarief, marktconform. Al onze kosten splitsen we uit in de offerte, waardoor je precies ziet wat je waaraan uitgeeft.

In een persoonlijk gesprek tot een voorstel komen
Stuurlui-Online-Marketing-3
Wave

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. WordPress specialisten in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie!

Bekijk hieronder onze diensten:

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Bezoek ons

Campus Werkspoor
Nijverheidsweg 16
3534 AM, Utrecht

  • Stel een vraag