STUURLUI

WordPress specialisten te Utrecht

Bij Stuurlui staan 39 WordPress specialisten voor je klaar! Samen één team om jouw website te bouwen of verbeteren. Onze professionele support desk staat altijd voor je klaar. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden dezelfde dag nog beantwoord.

Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat. We hebben ruime ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud.

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie!

Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bel of mail ons

Ahoy@stuurlui.nl
030 227 4000

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

Het Stuurlui team, jouw web development bureau uit Utrecht

Wij zijn wij?

WordPress specialisten

Wij zijn Stuurlui, WordPress specialisten in Utrecht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden van WordPress websites. Websites, blogs, one-pagers, vergelijkingssites, downloadpagina’s, werken bij websites en campagnepagina’s: als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen. Bekijk onze expertise sectie om te zien waar we goed in zijn!

Onze WordPress specialisten hebben jarenlange ervaring met WordPress

Wij gebruiken WordPress waar het voor gemaakt is

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van WordPress. Hierdoor zijn onze WordPress specialisten niet alleen in staat om goed te luisteren maar kunnen ze ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen.

Alle content is door jou aan te passen

Alle websites die we opleveren worden jouw eigendom. Wij bouwen alle pagina’s op met ‘legoblokken’ die we speciaal voor jullie ontwikkelen. Deze legoblokken kunnen jullie vervolgens naar eigen inzicht hergebruiken en combineren om nieuwe pagina’s te maken. Op deze manier hebben jullie veel vrijheid in het aanpassen en uitbouwen van je website en zijn er niet voor iedere wijziging developmentkosten nodig.

ONS WERK

Waar we trots op zijn

Heineken D&T Space website
Heineken D&T Space

Heineken D&T Space website

Read more about this project
Nieuwe corporate en werkenbij website voor het Haaglanden Medisch Centrum
Haaglanden Medisch Centrum

Nieuwe corporate en werkenbij website voor het Haaglanden Medisch Centrum

Read more about this project
Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken
UitPaulinesKeuken

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken

Read more about this project
Nieuwe brandweer website(s)
Brandweer

Nieuwe brandweer website(s)

Read more about this project
Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress
Strukton

Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress

Read more about this project
Website partner Miele
Miele

Website partner Miele

Read more about this project
Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer
Kwekkeboom

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer

Read more about this project

Waarom kiezen voor de WordPress specialisten van Stuurlui?

  • Ervaring: Onze WordPress specialisten kennen het systeem van binnen en van buiten;
  • Vakkennis: Bij Stuurlui werken ervaren vakmensen. Daardoor kun je ook bij ons terecht als het lastiger wordt: multi-site of multi-language constructies, automatische incasso’s, koppelingen met fulfillment companies.
  • Alles in huis: Bij Stuurlui hebben we alle disciplines in huis om tot een goede website te komen. We besteden niets uit omdat we geloven dat we op kantoor mét elkaar het beste eindresultaat bereiken.
  • Veiligheid: Wij bouwen in een flexibel WordPress framework en met een selectie van plugins waar wij zeker van zijn dat ze veilig zijn. Zo kunnen wij garanderen dat je website snel en veilig wordt opgeleverd.
  • Onderhoud: Het werken aan een website houdt niet op na de bouw. Bij Stuurlui staat veiligheid en service hoog in het vaandel, daarom hebben wij het technisch onderhoudspakket ontwikkeld. Updates van software en plug-ins, back-ups en extra beveiliging van je installatie wordt voor je geregeld zodat jij je kunt focussen op je core business.

We zijn overgestapt naar een nieuwe webbouwer, Stuurlui. Al vanaf de eerste kennismaking hadden wij het idee dat dit de samenwerking kon zijn die we zochten. We wilden een no nonsens bureau die begrijpt dat een ziekenhuis net even anders werkt dan veel andere organisaties. We hebben de samenwerking tot nu toe als zeer prettig ervaren. Stuurlui doet wat is afgesproken, de lijnen zijn kort, de samenwerking prettig en we zijn erg blij met de resultaten.

Lianne Captain - Sr. Marketing en Communicatie Adviseur van Haaglanden Medisch Centrum
115 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Onze ervaren WordPress developers kunnen API's bouwen van- en naar externe systemen

Ervaren met technisch complexe projecten

Bij Stuurlui hebben we veel ervaring met technisch complexe projecten. Sterker nog, onze WordPress specialisten zijn gek op projecten waarbij we high end WordPress development inzetten. Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben we diverse complexe WordPress koppelingen gerealiseerd naar externe systemen.

Bekijk hier onze api koppelingen

Ervaren, kundige, enthousiaste developers bouwen voor jou een toegankelijke website

Ervaren met digitale toegankelijkheid

Onze WordPress specialisten hebben ruime ervaring met het toegankelijk maken van WordPress websites. Naar schatting kan 35% van de bevolking je website niet goed begrijpen indien deze niet toegankelijk is. Bij Stuurlui doen we veel om de maatschappij bewust te maken van dit probleem. Zo geven we o.a. lezingen & workshops over digitale toegankelijkheid. Daarnaast doen we ook regelmatig onderzoeken naar verschillende sectoren. Deze onderzoeken worden vaak in de landelijke media gepubliceerd. Lees hier meer over toegankelijke websites.

Wij werken o.a. voor:

Ons team heeft veel ervaring met het optimaliseren van jouw website voor Google

Ervaren met vindbaarheid in Google

Bij Stuurlui besteden we veel aandacht aan de technische SEO van jouw website. Er zijn diverse testmomenten in ons traject geborgd waar jouw website wordt getest op de geldende SEO richtlijnen.

Ervaren WordPress specialisten

Als je een WordPress website door ons laat maken, kan je ervanuit gaan dat de technische SEO perfect in orde. Na livegang hebben we diverse pakketten beschikbaar om de performance van je website te monitoren.

Beveiliging is één van de dingen die onze WordPress specialisten goed kunnen

Ervaren met beveiliging van jouw website

Door onze ervaring met onder anderen ziekenhuizen en overheden hebben wij veel ervaring met het beveiligen van WordPress-websites.

Het digitaal beveiligen van je website is een belangrijk thema, dat bij veel bedrijven hoog op de agenda staat. In het nieuws zie je veel berichten over o.a. data-lekken en andere security problemen. Bij Stuurlui zijn onze WordPress specialisten dagelijks bezig om dit risico zoveel mogelijk te beperken voor onze klanten.

De gemeente Den Haag heeft bij Stuurlui al diverse WordPress websites laten maken. Doordat we zo tevreden zijn over de samenwerking zien we Stuurlui op dit moment als een preferred supplier. Ze luisteren goed naar de wens, denken mee, komen met oplossingen en pakken projecten professioneel op. Hierdoor is het eindresultaat altijd van hoge kwaliteit. Ook is het fijn dat ze goed bereikbaar zijn en snel reageren op (spoed)vragen.

Dennis Dzialiner - Senior online projectadviseur van Gemeente den Haag
115 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Wat kost een WordPress website?

Bij Stuurlui is het maken van een WordPress website een transparant proces. We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Op basis van jouw wensen & doelstellingen kunnen we na één of enkele gesprekken een voorstel op maat maken.

Wij gaan voor een eerlijk uurtarief, marktconform. Al onze kosten splitsen we uit in de offerte, waardoor je precies ziet waarvoor je betaald.

Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bel of mail ons

Ahoy@stuurlui.nl
030 227 4000

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag