WordPress webdesign bureau in Utrecht

Als WordPress webdesign bureau varen wij op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat. We hebben ruime ervaring met WordPress en meer dan 550 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief, oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inhoudsopgave

WordPress webdesign bureau Stuurlui in Utrecht heeft veel ervaring met het maken van gebruiksvriendelijke designs

WordPress webdesign bureau in Utrecht

We zijn stuk voor stuk digitale specialisten. Samen één webdesign bureau om jouw website te bouwen of verbeteren. Onze professionele support desk staat altijd voor je klaar. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden dezelfde dag nog beantwoord.

Bij Stuurlui geloven we in de open source gedachte. Alle content is dus zelf door onze klanten aan te passen, het intellectueel eigendom is altijd van de klant en we bouwen alles volledig open source zodat iedere WordPress bouwer in Nederland de website over kan nemen. Daarnaast leveren we al onze websites op volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van performance, security en gebruiksvriendelijkheid.

We zijn trots op deze certificaten en awards

4.8
Als WordPress webdesign bureau te Utrecht hechten we veel waarde aan duurzame code

Waarom een WordPress website?

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt. WordPress kent de volgende voordelen:

  • Een snelle technische ontwikkeling door een wereldwijk netwerk aan developers.
  • Het is tegen relatief lage kosten op te zetten (in vergelijking met custom CMS).
  • WordPress is uitstekend geschikt om aan externe systemen te koppelen.
  • Alle content (formulieren, header, footer, teksten, beelden videos) binnen de website kan je zelf aanpassen.
  • Vanwege het open-source karakter ben je niet meer afhankelijk van één bureau. Je hebt dus geen lock-in bij één partij.
  • De manier waarop wij WordPress inzetten is technisch goed geschikt voor de vindbaarheid van je website.

Webdesign laten maken? - Bekijk ons webdesign portfolio!

Voor welke organisaties is WordPress geschikt?

Vandaag de dag is WordPress veruit het grootste CMS ter wereld. Een breed scala aan organisaties zet WordPress in voor ICT projecten. WordPress wordt veelvuldig ingezet door de meest toonaangevende organisaties wereldwijd.

Voorbeelden van klanten waarvoor wij een WordPress webdesign hebben opgeleverd

Als webdesign bureau bedienen we een breed scala aan klanten, waaronder grote gemeenten, corporates en ziekenhuizen. Bekijk hieronder een overzicht onze klanten.

Wij werken o.a. voor:

Ervaren specialisten voor iedere stap

Als webdesign bureau hebben we specialisten voor iedere stap in het proces: van webdesign tot conversie. Na de eerste afspraak waarin we jouw wensen inventariseren en samen doelen opstellen, gaan we aan de slag.

Onze WordPress webdesigners, developers, online marketeers en conversiespecialisten steken de koppen bij elkaar om samen tot een goed wireframe te komen. Hierin zie je de structuur van de website, de layout van verschillende pagina’s en omschrijvingen van de functionaliteiten die in de website komen. Dit wireframe wordt vervolgens opgemaakt door de webdesigner. Uiteraard allemaal op basis van jouw huisstijl, eisen, wensen, doelen en de laatste webrichtlijnen.

Als webdesign bureau in Utrecht zijn we gek op technisch complexe projecten

Ervaren met technisch complexe projecten

Naast het opleveren van toffe webdesigns in WordPress hebben we ook veel ervaring met technisch complexe projecten. Sterker nog, wij zijn gek op projecten waarbij we high end WordPress development moeten inzetten. Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben we diverse complexe WordPress koppelingen gerealiseerd naar externe systemen.

We zijn overgestapt naar een nieuwe webbouwer, Stuurlui. Al vanaf de eerste kennismaking hadden wij het idee dat dit de samenwerking kon zijn die we zochten. We wilden een no nonsens bureau die begrijpt dat een ziekenhuis net even anders werkt dan veel andere organisaties. We hebben de samenwerking tot nu toe als zeer prettig ervaren. Stuurlui doet wat is afgesproken, de lijnen zijn kort, de samenwerking prettig en we zijn erg blij met de resultaten.

Lianne Captain - Sr. Marketing en Communicatie Adviseur van Haaglanden Medisch Centrum
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Onze WordPress designers en developers aan het werk

Technische realisatie van het WordPress webdesign

Dankzij onze integrale aanpak weet je zeker dat alles wat in het design staat ook daadwerkelijk technisch te realiseren is in WordPress. De kosten van de nieuwe website worden vooraf goed in kaart gebracht zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Alle fases zijn erop gericht om je te helpen jouw online doelstellingen te behalen.

Als webdesign bureau in Utrecht schakelen we graag snel met onze klanten. Dat kan op allerlei manieren: per mail, telefoon of bij op ons kantoor. Regelmatig werken onze klanten bij ons op locatie in Utrecht. Zo is er altijd hulp aanwezig als er tijdens het vullen van de site met content vragen zijn. Wel zo handig!

Testen, livegang en kwaliteit

Jouw website wordt getest door het projectteam wat gewerkt heeft aan het project. Alle techniek wordt getest door het team. We voeren tijdens het proces op verschillende momenten een Quality Assurance Audit uit.

Quality Assurance Audit Tools:

Als webdesign bureau streven we altijd naar het hoogste kwaliteitsniveau. Lees meer over de volledige werkwijze om een WordPress website te laten maken.

WordPress webdesign bureau

Het werk waar we trots op zijn

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken
UitPaulinesKeuken

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken

Read more about this project
Nieuwe brandweer website(s)
Brandweer

Nieuwe brandweer website(s)

Read more about this project
Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress
Strukton

Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress

Read more about this project
Company website voor de Action
Action

Company website voor de Action

Read more about this project
Website partner Miele
Miele

Website partner Miele

Read more about this project
Wereldwijde WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services
Shell

Wereldwijde WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services

Read more about this project
Het maken van een toegankelijk WordPress webdesign is ons specialisme

Toegankelijke website

In Nederland zijn er 6.141.000 mensen (bron) die behoefte hebben aan een toegankelijke website. Dit zijn o.a. (kleuren)blinden, slechtzienden, lichamelijk gehandicapten, laaggeletterden, dyslectici, doven en slechthorenden. Zie de afbeelding hiernaast om te zien hoeveel mensen je website niet kunnen begrijpen indien deze niet toegankelijk is. Bij Stuurlui hebben we ruime ervaring met toegankelijk WordPress webdesign. Op deze pagina vind je meer informatie omtrent de wetgeving, werkwijze en onderzoek.

Responsive webdesign

Bij Stuurlui bouwen we al onze websites responsive. Responsive webdesign betekent dat de website zich aanpast naar het formaat van het beeldscherm van het apparaten. We kennen hierin 3 breekpunten, Desktop, Tablet en Mobiel, zodat we voor deze drie types in layout wijzigingen kunnen aanbrengen. Wij bouwen altijd van desktop naar mobile, simpelweg omdat de desktop variant alle informatie bevat. Vanuit daar is het mogelijk om een mobile-first ontwerp te maken.

Performance is één van de belangrijkste pijlers bij het ontwikkelen van een website

Vindbaarheid in Google

Als webdesign bureau besteden we veel aandacht aan de technische SEO van jouw website. Er zijn diverse testmomenten in ons traject geborgd waar jouw website wordt getest op de geldende SEO richtlijnen.

Als je een WordPress website door ons laat maken, kan je ervanuit gaan dat de technische SEO perfect in orde. Na livegang hebben we diverse pakketten beschikbaar om de performance van je website te monitoren.

Bekijk hier de technische SEO checklist

We werken nu ruim een jaar samen met Stuurlui en zijn heel tevreden. Ze denken met je mee, geen vraag is teveel en komen met leuke en creatieve oplossingen. Ze zijn een betrouwbare, hands-on partij die met je meedenkt en je ontzorgt met al je wordpress problemen. Kortom, een fijn webdesign bureau om mee samen te werken.

Pauline Weuring - Eigenaar van Uit Paulines Keuken
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Schaalbaarheid, duurzaamheid en continuïteit zijn een aantal waarden waar wij als bedrijf veel aandacht aan geven

Schaalbaarheid, duurzaamheid en continuïteit

Duurzaamheid, schaalbaarheid en continuïteit zijn 3 speerpunten van ons bedrijf. Door onder andere een uitgebreide Service Level Agreement te formuleren en de AVG op de juiste manier te implementeren werken wij voortdurend aan maximale veiligheid en stabiliteit voor onze klanten. Wij zijn in het bezit van de certificaten ISO 27001, ISO 9001 en voldoen aan de BIO richtlijnen.

Development standaarden

Onze developers werken allemaal volgens dezelfde standaarden en documenteren bijvoorbeeld API’s in een centraal systeem. Zo borgen niet alleen dat jij een mooi WordPress webdesign krijgt, maar ook dat de techniek op lange termijn blijft werken.

Bij Stuurlui hanteren we de hoogste standaarden op het gebied van beveiliging

De beveiliging van je WordPress website

Als webdesign bureau heeft de beveiliging van onze websites, onze hoogste prioriteit. Door onze ervaring met onder anderen ziekenhuizen en overheden hebben wij veel ervaring met het beveiligen van WordPress-websites.

Het digitaal beveiligen van je website is een belangrijk thema, dat bij veel bedrijven hoog op de agenda staat. In het nieuws zie je veel berichten over o.a. data-lekken en andere security problemen. Bij Stuurlui zijn we actief bezig om dit risico zoveel mogelijk te beperken voor onze klanten.

Lees meer over WordPress beveiliging

Webdesign kosten

Bij Stuurlui is het maken van een WordPress webdesign een transparant proces. We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Op basis van jouw wensen & doelstellingen kunnen we na één of enkele gesprekken een voorstel op maat maken.

Wij gaan voor een eerlijk uurtarief, marktconform. Al onze kosten splitsen we uit in de offerte, waardoor je precies ziet waarvoor je betaald.

Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.