Stuurlui

WordPress webdesign in Utrecht

Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat. We hebben ruime ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief, oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bel of mail ons

Ahoy@stuurlui.nl
030 227 4000

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

Webdesign bureau Stuurlui heeft veel ervaring met het maken van WordPress webdesigns

Webdesign bureau in Utrecht

We zijn stuk voor stuk digitale specialisten. Samen één webdesign bureau om jouw website te bouwen of verbeteren. Onze professionele support desk staat altijd voor je klaar. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden dezelfde dag nog beantwoord.

Bij Stuurlui geloven we in de open source gedachte. Alle content is dus zelf door onze klanten aan te passen, het intellectueel eigendom is altijd van de klant en we bouwen alles volledig open source zodat iedere WordPress bouwer in Nederland de website over kan nemen. Daarnaast leveren we al onze websites op volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van performance, security en gebruiksvriendelijkheid.

Certificaten en awards

4.8
Als webdesign bureau hechten we veel waarde aan duurzame code

Waarom een WordPress website?

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt. WordPress kent de volgende voordelen:

  • Een snelle technische ontwikkeling doordat communities actief professionele kennis delen.
  • Het is mogelijk om in korte tijd een website te bouwen (in vergelijking met een custom CMS).
  • Het is tegen relatief lage kosten op te zetten (in vergelijking met custom CMS). Je betaalt namelijk geen licentiekosten.
  • Er zijn veel mogelijkheden om systemen en plugins te koppelen. En omdat meer dan een kwart van de websites op internet al op WordPress draait, worden dat er steeds meer.
  • De open source gedachte past bij Stuurlui. Alles is open en transparant en de broncode is openbaar.

Een greep uit onze WordPress webdesigns

Wij werken o.a. voor:

WordPress specialisten voor iedere stap

Als webdesign bureau hebben we specialisten voor iedere stap in het proces: van webdesign tot conversie. Na de eerste afspraak waarin we jouw wensen inventariseren en samen doelen opstellen, gaan we aan de slag.

Onze WordPress webdesigners, developers, online marketeers en conversiespecialisten steken de koppen bij elkaar om samen tot een goed wireframe te komen. Hierin zie je de structuur van de website, de layout van verschillende pagina’s en omschrijvingen van de functionaliteiten die in de website komen. Dit wireframe wordt vervolgens opgemaakt door de webdesigner. Uiteraard allemaal op basis van jouw huisstijl, persoonlijke voorkeuren, doelen en de laatste webrichtlijnen.

Als webdesign bureau in Utrecht zijn we gek op technisch complexe projecten

Ervaren met technisch complexe projecten

Naast het opleveren van toffe WordPress webdesigns hebben we ook veel ervaring met technisch complexe projecten. Sterker nog, wij zijn gek op projecten waarbij we high end WordPress development moeten inzetten. Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben we diverse complexe WordPress koppelingen gerealiseerd naar externe systemen.

Bekijk hier onze API koppelingen.

Als extern projectleider voor de website van SIVON.nl was ik op zoek naar een WordPress-bureau dat snel en goed kon leveren. Ik ben blij dat we Stuurlui hebben gevonden. Stuurlui heeft in korte tijd een website neergezet met een frisse look, een prettige navigatie en bovenal in een prettige samenwerking. De doorloop van accountmanager, naar designer en naar developer klopt. Voor mij als projectmanager is dat fijn, en voor het resultaat van SIVON helemaal.

Saskia Barendregt - Projectleider van BuroHIP
112 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Onze WordPress designers en developers aan het werk

Technische realisatie

Dankzij onze integrale aanpak weet je zeker dat alles wat in het design staat ook daadwerkelijk technisch te realiseren is in WordPress. De kosten van de nieuwe website worden vooraf goed in kaart gebracht zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Alle fases zijn erop gericht om je te helpen jouw online doelstellingen te behalen.

Als webdesign bureau in Utrecht schakelen we graag snel met onze klanten. Dat kan op allerlei manieren: per mail, telefoon of bij op ons kantoor. Regelmatig werken onze klanten bij ons op locatie in Utrecht (op veilige afstand uiteraard). Zo is er altijd hulp aanwezig als er tijdens het vullen van de site met content vragen zijn. Wel zo handig!

Het maken van een toegankelijk WordPress webdesign is ons specialisme

Toegankelijk WordPress Webdesign

In Nederland zijn er 6.141.000 mensen (bron) die behoefte hebben aan een toegankelijke website. Dit zijn o.a. (kleuren)blinden, slechtzienden, lichamelijk gehandicapten, laaggeletterden, dyslectici, doven en slechthorenden. Zie de afbeelding hiernaast om te zien hoeveel mensen je website niet kunnen begrijpen indien deze niet toegankelijk is. Bij Stuurlui hebben we ruime ervaring met toegankelijk WordPress webdesign. Op deze pagina vind je meer informatie omtrent de wetgeving, werkwijze en onderzoek.

Ons werk

Waar we trots op zijn

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken
UitPaulinesKeuken

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken

Read more about this project
Nieuwe websites Brandweer Nederland
Brandweer

Nieuwe websites Brandweer Nederland

Read more about this project
Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress
Strukton

Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress

Read more about this project
Website partner Miele
Miele

Website partner Miele

Read more about this project
Technisch partner Clean Nutrition
Clean Nutrition

Technisch partner Clean Nutrition

Read more about this project
Wereldwijde WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services
Shell

Wereldwijde WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services

Read more about this project
Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel of mail ons

Ahoy@stuurlui.nl
030 227 4000

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag