WordPress webdesign te Utrecht

Bij Stuurlui hebben we 21 verschillende specialisten in dienst die WordPress ademen. Wij hebben een professionele support desk die jouw vragen die voor 16:30 gesteld zijn dezelfde dag beantwoord. Samen hebben we meer dan 35 jaar ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief & oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg
string(11) "085-0660970"
Wireframes, nodig om tot een goed WordPress webdesign te komen

Waarom een WordPress website?

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

  • Het ontwikkelt snel zich, omdat het een open systeem is, en de hele wereld dus mee helpt ontwikkelen.
  • Het is mogelijk om een website sneller te bouwen dan bij een custom CMS.
  • Het is tegen relatief lage kosten op te zetten (in vergelijking met custom CMS).
  • Er zijn veel mogelijkheden om te koppelen. En omdat meer dan een kwart van de websites op internet al op WordPress draait, worden dat er steeds meer.
  • De open source gedachte past bij Stuurlui. Alles is open en transparant.

WordPress specialisten voor iedere stap

Bij Stuurlui hebben we specialisten voor iedere stap in het proces van webdesign tot conversie. Na de eerste afspraak waarin we jouw wensen inventariseren en samen doelen opstellen, gaan we aan de slag.

We gaan met onze WordPress webdesigners, developers, online marketeers en conversiespecialisten bij elkaar zitten om samen tot een goed wireframe te komen. Hierin zie je de structuur van de website, de layout van verschillende pagina’s en omschrijvingen van de functionaliteiten die in je website komen.

Dit wireframe wordt vervolgens ‘ingevuld’ door de webdesigner op basis van jouw huisstijl, persoonlijke voorkeuren, doelen en de doelgroep.

Brainstormsessie over een WordPress webdesign op ons kantoor te Utrecht
Niet alleen ervaren met WordPress webdesign maar ook met technisch complexe projecten

Ervaren met technisch complexe projecten

Naast het opleveren van toffe WordPress webdesigns hebben we bij Stuurlui veel ervaring met technisch complexe projecten. Sterker nog, wij zijn gek op projecten waarbij we high end WordPress development inzetten. Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben we diverse complexe WordPress koppelingen gerealiseerd naar externe systemen.

Bekijk hier onze API koppelingen

Als extern projectleider voor de website van SIVON.nl was ik op zoek naar een WordPress-bureau dat snel en goed kon leveren. Ik ben blij dat we Stuurlui hebben gevonden. Stuurlui heeft in korte tijd een website neergezet met een frisse look, een prettige navigatie en bovenal in een prettige samenwerking. De doorloop van accountmanager, naar designer en naar developer klopt. Voor mij als projectmanager is dat fijn, en voor het resultaat van SIVON helemaal.

- Saskia Barendregt, Projectleider bij BuroHIP
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

Technische realisatie

Door deze integrale aanpak weet je zeker dat alles wat in het design staat ook daadwerkelijk technisch te realiseren is in WordPress. De kosten van je website worden vooraf goed in kaart gebracht zodat jij je budget hierop aan kan passen. Binnen onze WordPress webdesigns zorgen wij dat er nagedacht is over hoe ieder element je helpt jouw online doelstellingen te behalen.

We schakelen graag snel met onze klanten. Zo raden wij het vaak aan dat klanten bij ons kantoor te Utrecht in de projectruimte komen werken. Dan kunnen onze klanten efficiënt hun WordPress website vullen met content en onze developers om hulp vragen waar nodig.

WordPress developers aan het werk bij het realiseren van het WordPress webdesign
Toegankelijk WordPress webdesign bij Stuurlui

Toegankelijk WordPress Webdesign

In Nederland zijn er 6.141.000 mensen (bron) die behoefte hebben aan een toegankelijke website. Dit zijn o.a. (kleuren)blinden, slechtzienden, lichamelijk gehandicapten, laaggeletterden, dyslectici, doven en slechthorenden. Zie de afbeelding hiernaast om te zien hoeveel mensen je website niet kunnen begrijpen indien deze niet toegankelijk is. Bij Stuurlui hebben we ruime ervaring met toegankelijk WordPress webdesign. Op deze pagina vind je meer informatie omtrent de wetgeving, werkwijze en onderzoek.

Wij werken o.a. voor:

Samen tot een beter resultaat komen

Het maken van een WordPress webdesign is een samenspel tussen ontwerper en opdrachtgever. Wij schetsen, overleggen, herzien en schrappen net zo lang totdat iedereen tevreden is.

Heb je al een WordPress webdesign, misschien zelf intern ontwikkeld of bij een andere partij uitbesteed? Ook dan gaan we hier samen mee aan de slag. We maken een afspraak om samen met jou te bespreken waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en hoe/of wij deze technisch kunnen realiseren.

Omdat we altijd het gesprek met jou aangaan kunnen we je in principe altijd helpen. Als er in je huidige WordPress websdesign keuzes zijn gemaakt die moeilijk technisch te realiseren zijn hebben we vaak goede alternatieven die we aan je voor kunnen leggen.

Overleg om samen tot een mooi WordPress webdesign te komen op ons kantoor te Utrecht
Het kantoor van Stuurlui, een broedplek voor WordPress development

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Bekijk hieronder onze diensten:

Heel tevreden over de samenwerking met Stuurlui. Ze zijn goed bereikbaar en handelen snel. Over nieuwe verzoeken wordt altijd vooraf goed na- en meegedacht. Zowel technisch en inhoudelijk zeer sterk.

- Vivian Videler, Marketeer bij Top of Minds
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5