WordPress webdesign in Utrecht

Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat. We hebben ruime ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief, oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Sjoerd Kuipers

Founding partner & online marketeer
Webdesign bureau Stuurlui heeft veel ervaring met het maken van toegankelijke en gebruiksvriendelijke WordPress webdesigns

Webdesign bureau

We zijn stuk voor stuk digitale specialisten. Samen één webdesign bureau om jouw website te bouwen of verbeteren. Onze professionele support desk staat altijd voor je klaar. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden dezelfde dag nog beantwoord.

Bij Stuurlui geloven we in de open source gedachte. Alle content is dus zelf door onze klanten aan te passen, het intellectueel eigendom is altijd van de klant en we bouwen alles volledig open source zodat iedere WordPress bouwer in Nederland de website over kan nemen. Daarnaast leveren we al onze websites op volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van performance, security en gebruiksvriendelijkheid.

Waarom een WordPress website?

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt. WordPress kent de volgende voordelen:

  • Een snelle technische ontwikkeling doordat communities actief professionele kennis delen.
  • Het is mogelijk om in korte tijd een website te bouwen (in vergelijking met een custom CMS).
  • Het is tegen relatief lage kosten op te zetten (in vergelijking met custom CMS). Je betaalt namelijk geen licentiekosten.
  • Er zijn veel mogelijkheden om systemen en plugins te koppelen. En omdat meer dan een kwart van de websites op internet al op WordPress draait, worden dat er steeds meer.
  • De open source gedachte past bij Stuurlui. Alles is open en transparant en de broncode is openbaar.
De voordelen van een WordPress website

Wij werken o.a. voor:

WordPress specialisten voor iedere stap

Bij Stuurlui hebben we specialisten voor iedere stap in het proces: van webdesign tot conversie. Na de eerste afspraak waarin we jouw wensen inventariseren en samen doelen opstellen, gaan we aan de slag.

Onze WordPress webdesigners, developers, online marketeers en conversiespecialisten steken de koppen bij elkaar om samen tot een goed wireframe te komen. Hierin zie je de structuur van de website, de layout van verschillende pagina’s en omschrijvingen van de functionaliteiten die in de website komen. Dit wireframe wordt vervolgens opgemaakt door de webdesigner. Uiteraard allemaal op basis van jouw huisstijl, persoonlijke voorkeuren, doelen en de laatste webrichtlijnen.

Brainstormsessie over een WordPress webdesign op ons kantoor te Utrecht
We hebben ervaring met verschillende API koppelingen

Ervaren met technisch complexe projecten

Naast het opleveren van toffe WordPress webdesigns hebben we ook veel ervaring met technisch complexe projecten. Sterker nog, wij zijn gek op projecten waarbij we high end WordPress development moeten inzetten. Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben we diverse complexe WordPress koppelingen gerealiseerd naar externe systemen.

Bekijk hier onze API koppelingen.

Als extern projectleider voor de website van SIVON.nl was ik op zoek naar een WordPress-bureau dat snel en goed kon leveren. Ik ben blij dat we Stuurlui hebben gevonden. Stuurlui heeft in korte tijd een website neergezet met een frisse look, een prettige navigatie en bovenal in een prettige samenwerking. De doorloop van accountmanager, naar designer en naar developer klopt. Voor mij als projectmanager is dat fijn, en voor het resultaat van SIVON helemaal.

- Saskia Barendregt, Projectleider bij BuroHIP
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

Technische realisatie

Dankzij onze integrale aanpak weet je zeker dat alles wat in het design staat ook daadwerkelijk technisch te realiseren is in WordPress. De kosten van de nieuwe website worden vooraf goed in kaart gebracht zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Alle fases zijn erop gericht om je te helpen jouw online doelstellingen te behalen.

We schakelen graag snel met onze klanten. Dat kan op allerlei manieren: per mail, telefoon of bij op ons kantoor. Regelmatig werken onze klanten bij ons op locatie in Utrecht. Zo is er altijd hulp aanwezig als er tijdens het vullen van de site met content vragen zijn. Wel zo handig!

Onze WordPress designers en developers aan het werk
De noodzaak van een toegankelijke website

Toegankelijk WordPress Webdesign

In Nederland zijn er 6.141.000 mensen (bron) die behoefte hebben aan een toegankelijke website. Dit zijn o.a. (kleuren)blinden, slechtzienden, lichamelijk gehandicapten, laaggeletterden, dyslectici, doven en slechthorenden. Zie de afbeelding hiernaast om te zien hoeveel mensen je website niet kunnen begrijpen indien deze niet toegankelijk is. Bij Stuurlui hebben we ruime ervaring met toegankelijk WordPress webdesign. Op deze pagina vind je meer informatie omtrent de wetgeving, werkwijze en onderzoek.

Samenwerken voor het beste resultaat

Het maken van een WordPress webdesign is een samenspel tussen ontwerper en opdrachtgever. Wij schetsen, overleggen, herzien en schrappen net zo lang totdat iedereen tevreden is.

Heb je al een WordPress webdesign, misschien zelf intern ontwikkeld of bij een andere partij uitbesteed? Ook dan gaan we hier samen mee aan de slag. We maken een afspraak om samen met jou te bespreken waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en hoe/of wij deze technisch kunnen realiseren. Zijn er in het huidige webdesign keuzes gemaakt die moeilijk te realiseren zijn? Geen zorgen, we hebben vaak goede alternatieven die we aan je voor kunnen leggen.

Overleg om samen tot een mooi webdesign te komen op ons kantoor te Utrecht
Het kantoor van Stuurlui

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice Webdesign bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Bekijk hieronder onze diensten:

Heel tevreden over de samenwerking met Stuurlui. Ze zijn goed bereikbaar en handelen snel. Over nieuwe verzoeken wordt altijd vooraf goed na- en meegedacht. Zowel technisch en inhoudelijk zeer sterk.

- Vivian Videler, Marketeer bij Top of Minds
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5