Je WordPress website AVG proof maken

Zie je er tegenop om je website in lijn te brengen met de AVG richtlijnen? Verwacht je hoge kosten, een lange doorlooptijd en veel kritische vragen? Dat hoeft niet! Stuurlui helpt je al vanaf 1 uur werk om stap voor stap naar een AVG proof website toe te werken.

WordPress-AVG-proof

Voorkom negatieve aandacht

AVG proof worden gaat niet enkel om de Autoriteit Persoonsgegevens en de boetes die zij uit kunnen delen. Het gaat veel meer om jouw directe klanten en hoe zij naar jouw bedrijf kijken. De afgelopen maanden hebben veel bedrijven stappen gezet om te voldoen aan de AVG richtlijnen. De verwerkersovereenkomsten, privacy statements en nieuwe cookiemeldingen zijn waarschijnlijk ook jou om de oren gevlogen. Het gevolg is dat je steeds meer op gaat vallen als je niks doet, en dat is nu net niet de aandacht die je wilt…

Voorkom dat je straks de enige bent zonder cookiemelding

Voorkom dat klanten kritische vragen gaan stellen over waarom je geen privacy statement op je website hebt. Laat ons vandaag nog beginnen met het stap voor stap AVG proof maken van jouw website. Dit kan nu al vanaf 1 uur werk! Bekijk onze menukaart hieronder of:

neem direct contact op!

De AVG Menukaart

Selecteer hieronder de maatregelen waar jij in geïnteresseerd bent. De genoemde urenindicaties zijn gebaseerd op onze ervaringen van de afgelopen maanden. De daadwerkelijke uren kunnen verschillen per website, maar zullen altijd vooraf met jou worden besproken. Het invullen van dit formulier geldt niet als een opdracht of goedkeuring van urenindicaties. Het formulier is enkel een contactaanvraag die zal worden opgevolgd door onze AVG specialist.