WordPress website laten maken?

We zijn stuk voor stuk specialisten op allerlei verschillende gebieden. Samen één team om jouw website te bouwen of verbeteren. Onze professionele support desk staat altijd voor je klaar. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden dezelfde dag nog beantwoord.

Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat. We hebben ruime ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief, oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg

Waarom een WordPress website laten bouwen?

Deel 1

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt.

Wat zijn de voordelen van een WordPress website?

 • WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, het werkt intuïtief. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee werken.
 • Het is native goed geschikt voor de vindbaarheid van je website.
 • Het is continu in ontwikkeling, gemiddeld brengt WordPress 8 updates per jaar uit. Als je bij ons het onderhoud afneemt, voeren wij deze voor je uit.
WordPress-website-laten-bouwen-het-team-waar-je-mee-gaat-werken
De voordelen van WordPress - altijd in ontwikkeling!

Waarom een WordPress website laten bouwen?

Deel 2

 • Het is tegen relatief lage kosten op te zetten (in vergelijking met custom CMS).
 • Er zijn veel mogelijkheden om te koppelen. En omdat meer dan een derde van de websites op internet al op WordPress draait (bron), worden dat er steeds meer. Bekijk hier onze gerealiseerde koppelingen.
 • Vanwege het open-source karakter ben je niet meer afhankelijk van de bouwer van de website.
 • De open source gedachte past bij Stuurlui. Alles is open en transparant.

 

“Wij hebben met het Trimbos-instituut een WordPress website laten maken bij Stuurlui. Wij zochten naar een bureau, dat onze wensen kon vertalen en daarbij ook een eigen inbreng had. Stuurlui heeft dat fantastisch ingevuld. Niet alleen de samenwerking was top, maar ook het resultaat. De website heeft onze verwachtingen overtroffen, is op tijd opgeleverd én binnen ons budget. Veel dank!”

- Monique Croes, Projectmanager bij Trimbos Instituut
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5
Een WordPress webiste laten maken begint altijd met een stukje strategie - waaronder het ontwikkelen van wireframes!

Wat is de werkwijze van Stuurlui dan?

Deel 1 - Strategie & onderzoek

Oké, je bent ervan overtuigd dat je een WordPress website wil laten maken. Maar wat is de werkwijze van Stuurlui dan? Bij Stuurlui beginnen we altijd met de strategie. Wij vertalen jouw ideeën naar online concepten. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben en vertalen dit naar wireframes of prototypes. Plaatjes praten namelijk een stuk makkelijker.

Wat is de werkwijze bij Stuurlui dan?

Deel 2 - Design

Alle doelstellingen zijn helder en de bouwtekeningen van je website zijn af, mooi! Dan kunnen we nu beginnen met de design fase. Onze ervaren designers kennen de mogelijkheden van het web en de beperkingen van moderne browsers en devices. Daarnaast staan ze direct in contact met onze developers om samen mooie en gebruiksvriendelijke designs te maken.

Onze WordPress designer Chris aan het werk!
STRL

Een greep uit onze designs

Een WordPress website laten maken bij Stuurlui - altijd duurzame code met respect voor de basis architectuur van WordPress

Wat is de werkwijze bij Stuurlui dan?

Deel 3 - Development

Nadat de designs zijn goedgekeurd beginnen we met het development van jouw WordPress website. Met duurzame code, consequent versiebeheer en ‘respect’ voor de basisarchitectuur van WordPress bouwen onze developers slimme, schaalbare en onderhoudsvriendelijke websites. Als de techniek staat, dan krijg jij een WordPress training zodat je zelf gemakkelijk alle content kan wijzigen.

Wat is de werkwijze bij Stuurlui dan?

Deel 4 - Support & onderhoud

Na een uitgebreid test traject staat jouw website live. Je hebt nu je WordPress website laten bouwen, maar waar moet je met je vragen na livegang terecht? Bij Stuurlui hebben we daar een speciale support desk voor ingericht.

WordPress support en onderhoud van de 350+ websites van onze klanten is een van onze belangrijkste dagtaken. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en beantwoorden alle support tickets die voor 16:30 uur zijn verstuurd dezelfde dag nog. Zo ben jij verzekerd van goede support voor jouw professionele website.

Dave, één van onze support medewerkers die je graag verder helpt

Wij werken o.a. voor:

Team Stuurlui

Waarom kiezen voor Stuurlui?

Oké, je wilt een WordPress website laten bouwen. En onze werkwijze is helder. Maar waarom zou je specifiek voor Stuurlui kiezen?

 • Je hebt één aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van WordPress en online marketing;
 • Omdat we 21 verschillende specialisten in dienst hebben, zijn we klein genoeg om de werkwijze per klant af stemmen én groot genoeg om op ieder vlak specialisten in te schakelen;
 • Wij onderhouden al 350+ websites waarvan we er 250+ zelf hebben gebouwd;
 • Wij zijn de ideale sparringspartner voor marketeers & ondernemers.

Bekijk hier nog 8 redenen om voor Stuurlui te kiezen!

Een WordPress website laten bouwen - Wat kost dat?

Bij Stuurlui is het maken van een WordPress website een transparant proces. We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Op basis van jouw wensen & doelstellingen kunnen we na één of enkele gesprekken een voorstel op maat maken.

Wij gaan voor een eerlijk uurtarief, marktconform. Al onze kosten splitsen we uit in de offerte, waardoor je precies ziet wat je waaraan uitgeeft.

Als je bij Stuurlui een WordPress website laat ontwikkelen gaan we graag eerst met je om tafel om de wensen helder te krijgen

“Wij, UBN Uitzendbureau, wilden een WordPress website laten maken waarmee we de uitzendkrachten nog beter mee bereiken en hun van dienst zijn. Een aantal partijen hebben we hierover gesproken en met Stuurlui hadden we gelijk een klik. Zij hadden direct door waar we voor staan en wat we willen uitstralen. Met de strakke deadline zijn ze dit niet uit het oog verloren en hebben ze een functionele en geoptimaliseerde website op tijd geleverd. Wij zijn blij met Stuurlui.”

- Djony Jurg, Marketing manager bij UBN Uitzendbureau
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5
Belang van digitale toegankelijkheid als je een website laat bouwen

Een toegankelijke website laten bouwen?

In Nederland zijn er 6.141.000 mensen (bron) die behoefte hebben aan een toegankelijke website. Dit zijn o.a. (kleuren)blinden, slechtzienden, lichamelijk gehandicapten, laaggeletterden, dyslectici, doven en slechthorenden. Zie de afbeelding hiernaast om te zien hoeveel mensen je website niet kunnen begrijpen indien deze niet toegankelijk is. Bij Stuurlui hebben we ruime ervaring met het bouwen van toegankelijke websites volgens de WCAG 2.1 richtlijnen. Op deze pagina vind je meer informatie omtrent de wetgeving, werkwijze en onderzoek.

Lees hier meer over toegankelijke websites!

Ervaren met technisch complexe projecten

Bij Stuurlui hebben we veel ervaring met technisch complexe projecten. Sterker nog, als we WordPress websites bouwen, zijn we gek op technisch uitdagende projecten! Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben we diverse complexe WordPress koppelingen gerealiseerd naar externe systemen.

Bekijk hier onze API koppelingen!

Als we een WordPress website bouwen zijn we gek op technische uitdagingen
Het kantoor van Stuurlui

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Bekijk hieronder onze diensten: