Website laten maken bij Stuurlui?

Een WordPress website laten maken?

Wil je een WordPress website laten maken? Onze ervaren bemanning staat klaar om jouw website te bouwen of verbeteren! Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat.

Onze bemanning heeft ruime ervaring met WordPress en meer dan 550 WordPress websites in onderhoud. We gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten. Klanten omschrijven ons als transparant, creatief en oplossingsgericht.

Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inhoudsopgave

WordPress website laten bouwen? Dit is het team wat aan je website gaat werken!
Deel 1

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt.

Wat zijn de voordelen van een WordPress website?

 • WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, het werkt intuïtief.
 • Alle content (formulieren, header, footer, teksten, beelden videos) binnen de website kan je zelf aanpassen.
 • Het is technisch goed geschikt voor de vindbaarheid van je website.
 • WordPress is continu in ontwikkeling. Het heeft een wereldwijd netwerk aan developers, die aan de software werken.
Deel 2

Waarom een WordPress website laten maken?

 • Het is tegen lage kosten op te zetten.
 • Er zijn veel mogelijkheden om te koppelen d.m.v. API’s. Zo wordt je website een tool in je marketing- en communicatielandschap.
 • Vanwege het open-source karakter ben je niet meer afhankelijk van één bureau. Je hebt dus geen lock-in bij één partij.

We zijn trots op deze certificaten en awards

4.8

Voor welke organisaties is WordPress geschikt?

Vandaag de dag is WordPress veruit het grootste CMS ter wereld. Een breed scala aan organisaties zet WordPress in voor ICT projecten. WordPress wordt veelvuldig ingezet door de meest toonaangevende organisaties wereldwijd.

Voorbeelden van klanten waar wij WordPress voor inzetten

De grootste corporates, gemeenten en ziekenhuizen gebruik van de WordPress oplossingen die wij bouwen. Bekijk hieronder een overzicht van klanten waarvoor we een WordPress website hebben gebouwd.

Wij werken onder andere voor:

Door middel van een uitgebreid offerte traject worden de afspraken goed en helder omschreven-min
Deel 1 - Offerte traject

Wat is de werkwijze van Stuurlui dan?

Je wil een WordPress website laten bouwen. Hoe start je dit project op? Bij Stuurlui starten we altijd met een offerte traject. Het doel hiervan is om de afspraken duidelijk te omschrijven in een offerte. Dit begint altijd met een goede briefing vanuit de klant.

Vervolgens gaat onze bemanning aan de slag met het uitwerken van een offerte op maat. Vaak zijn er meerdere meetings nodig om elkaar goed te leren kennen, de wensen te inventariseren en een voorstel uit te werken. Zodat alle partijen precies weten wat ze kunnen verwachten van een samenwerking!

Neem contact op voor een offerte op maat

Een WordPress website laten maken begint altijd met een stukje strategie!
Deel 2 - Strategie & onderzoek

Wat is de werkwijze van Stuurlui dan?

Als de offerte getekend is, plannen we een kickoff. Tijdens de kickoff is het doel dat jullie zoveel mogelijk informatie delen met onze strategen. Van doelgroepen, tot doelstellingen, voorbeeldwebsites, analytics inzicht van de huidige site, en ga zo maar door. We bespreken al deze informatie en leggen de link naar de nieuwe website.

Hoe moet de website functioneel gaan werken? Welke content moeten we allemaal een plek gaan geven? Gaan we informatie inladen uit externe systemen? Welke pagina templates komen er? Uit welke elementen is een template opgebouwd? Met al deze informatie gaat onze strateeg vervolgens aan de slag met de wireframes. In deze ‘schetsen’ wordt de layout van de nieuwe website zichtbaar.

Lees meer over strategie & onderzoek

De gemeente Den Haag heeft bij Stuurlui al diverse WordPress websites laten maken. Doordat we zo tevreden zijn over de samenwerking zien we Stuurlui op dit moment als een preferred supplier. Ze luisteren goed naar de wens, denken mee, komen met oplossingen en pakken projecten professioneel op. Hierdoor is het eindresultaat altijd van hoge kwaliteit. Ook is het fijn dat ze goed bereikbaar zijn en snel reageren op (spoed)vragen.

Dennis Dzialiner - Senior online projectadviseur van Gemeente den Haag
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Onze WordPress designer Chris aan het werk!
Deel 3 - Design

Wat is de werkwijze bij Stuurlui dan?

Alle doelstellingen zijn helder en wireframes van je website zijn af, mooi! Dan kunnen we nu beginnen met de design fase. Onze ervaren designers kennen de mogelijkheden van het web en gaan voor je aan de slag.

Niks is zo uitdagend als een projectteam waarin verschillende mensen verschillende smaken en meningen hebben. Met technische kennis en ervaring begeleiden onze designers onze klanten door deze fase. Naast het maken van een mooi ontwerp moeten onze designers in deze fase bewaken dat de website aan laatste webrichtlijnen blijft voldoen. Daarnaast staan ze direct in contact met onze developers om samen gebruiksvriendelijke designs te maken.

Lees meer over design

WordPress website laten maken? Bekijk hieronder een greep uit onze designs!

Deel 4 - Development

Wat is de werkwijze bij Stuurlui dan?

Nadat de designs zijn goedgekeurd beginnen we met het development van jouw WordPress website. Met duurzame code, consequent versiebeheer en ‘respect’ voor de basisarchitectuur van WordPress bouwen onze developers slimme, schaalbare en onderhoudsvriendelijke websites. Als de techniek staat, dan krijg jij een WordPress training zodat je zelf  alle content kan wijzigen.

Lees meer over development

Deel 5 - Content

Wat is de werkwijze bij Stuurlui dan?

WordPress is als CMS geschikt om zelf content te plaatsen en te wijzigen. De verantwoordelijkheid om de website te vullen met content ligt bij de klant.

Content migratie

Wij kunnen hier in sommige gevallen bij helpen door content te migreren. Als dat het geval is, wordt deze contentmigratie aanvullend geoffreerd.

Testen

Tijdens deze fase testen jullie als klant de website. Wekelijks wordt jullie feedback opgepakt en verwerkt. Zo werken samen toe naar een mooi eindresultaat.

Deel 6 - Testen en livegang

Wat is de werkwijze bij Stuurlui dan?

De website wordt getest door het projectteam wat gewerkt heeft aan de website. Alle techniek wordt getest door het team. We voeren tijdens het proces op verschillende momenten een Quality Assurance Audit uit.

Quality Assurance Audit Tools:

Op die manier borgen we dat alle websites die we opleveren van het hoogste kwaliteitsniveau zijn.

We zijn overgestapt naar een nieuwe webbouwer, Stuurlui. Al vanaf de eerste kennismaking hadden wij het idee dat dit de samenwerking kon zijn die we zochten. We wilden een no nonsens bureau die begrijpt dat een ziekenhuis net even anders werkt dan veel andere organisaties. We hebben de samenwerking tot nu toe als zeer prettig ervaren. Stuurlui doet wat is afgesproken, de lijnen zijn kort, de samenwerking prettig en we zijn erg blij met de resultaten.

Lianne Captain - Sr. Marketing en Communicatie Adviseur van Haaglanden Medisch Centrum
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Dave, één van onze support medewerkers die je graag verder helpt
Deel 7 - Support & onderhoud

Wat is de werkwijze bij Stuurlui dan?

Na het test traject staat jouw website live. Je hebt een WordPress website laten bouwen, maar waar moet je met je vragen na livegang terecht? Bij Stuurlui hebben we daar een speciale support desk voor ingericht.

WordPress support en onderhoud van de 550+ websites van onze klanten is één van onze belangrijkste dagtaken. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en beantwoorden alle support tickets die voor 16:30 uur zijn verstuurd dezelfde dag nog. Zo ben jij verzekerd van goede support voor jouw website.

Lees meer over support en onderhoud

Deel 8 - Hosting

Wat is de werkwijze bij Stuurlui dan?

Wij bieden WordPress hosting op maat. Specifiek afgestemd op WordPress en rekening houdend met de complexiteit van jouw website.

Wij monitoren 24/7, zijn telefonisch bereikbaar en zorgen voor dagelijkse backups. Onze hosting leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd, ISO gecertificeerd en voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen die wij stellen aan onze medewerkers.

Lees meer over hosting

Deel 9 - Continuous development

Wat is de werkwijze bij Stuurlui dan?

Je hebt een WordPress website laten bouwen, maar dan begint het eigenlijk pas. Bij Stuurlui hebben we verschillende mogelijkheden om samen te werken na de livegang. Één hiervan is continuous development. Continuous development houdt in dat wij continu aan jouw website ontwikkelen.

Op vaste tijden wordt er aan jouw website gewerkt waarbij we continu ontwikkelen, testen, overleggen en live zetten. Continuous development zorgt ervoor dat je heel snel nieuwe features aan jouw website toe kan voegen. Dit doen we op een veilige, gecontroleerde manier.

Lees meer over continuous development

Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werk

Waar we trots op zijn

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken
UitPaulinesKeuken

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken

Read more about this project
Nieuwe brandweer website(s)
Brandweer

Nieuwe brandweer website(s)

Read more about this project
Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress
Strukton

Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress

Read more about this project
Website partner Miele
Miele

Website partner Miele

Read more about this project
Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer
Kwekkeboom

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer

Read more about this project
Een WordPress website laten bouwen door Stuurlui? Één brok ervaring staat voor je klaar
Deel 1 - Ervaring

Waarom kiezen voor Stuurlui?

Oké, je wil een WordPress website laten maken. Waarom zou je dan specifiek voor Stuurlui kiezen?

 • Wij werken met 42 ervaren online specialisten die WordPress ademen. We besteden niks uit aan ZZP’ers, werken niet met stagiaires en besteden niks uit naar het buitenland;
 • We kennen de uitdagingen die horen bij het managen van verschillende stakeholders binnen een project. We kunnen goed samenwerken met diverse projectteams. Onze klanten typeren ons als efficiënt, inhoudelijk sterk en eerlijk.
 • We hebben veel ervaring in verschillende branches. Bekijk onze expertises.

Lees hier hoe andere klanten ons beoordelen

WordPress website laten maken door Stuurlui? Dan kan je ervanuit gaan dat de technische SEO perfect geregeld is
Deel 2 - Performance

Waarom kiezen voor Stuurlui?

Bij Stuurlui besteden we veel aandacht aan de technische SEO van jouw website. Er zijn diverse testmomenten in ons traject geborgd waar jouw website wordt getest op de geldende SEO richtlijnen.

Als je een WordPress website door ons laat maken, kan je ervanuit gaan dat de technische SEO perfect in orde. Na livegang hebben we diverse pakketten beschikbaar om de performance van je website te monitoren.

Bekijk hier de technische SEO checklist

Toegankelijke WordPress website laten maken
Deel 3 - Toegankelijkheid

Waarom kiezen voor Stuurlui

Oké, je wil een WordPress website laten bouwen. Let dan goed op digitale toegankelijkheid. In Nederland zijn er 6.141.000 mensen (bron) die behoefte hebben aan een toegankelijke website. Dit zijn o.a. (kleuren)blinden, slechtzienden, lichamelijk gehandicapten, laaggeletterden, dyslectici, doven en slechthorenden.

WCAG 2.1

Zie de afbeelding hiernaast om te zien hoeveel mensen je website niet kunnen begrijpen indien deze niet toegankelijk is. Bij Stuurlui hebben we ruime ervaring met het bouwen van toegankelijke websites volgens de WCAG 2.1 richtlijnen. Lees hier meer over toegankelijke websites

Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress website laten maken? Schaalbaarheid, duurzaamheid en continuïteit staan bij Stuurlui hoog in het vaandel
Deel 4 - Schaalbaarheid, duurzaamheid en continuïteit

Waarom kiezen voor Stuurlui?

Duurzaamheid, schaalbaarheid en continuïteit zijn 3 speerpunten van ons bedrijf. Door onder andere een uitgebreide Service Level Agreement te formuleren en de AVG op de juiste manier te implementeren werken wij voortdurend aan maximale veiligheid en stabiliteit voor onze klanten. Wij zijn in het bezit van de certificaten ISO 27001, ISO 9001 en voldoen aan de BIO richtlijnen.

Development standaarden

Onze developers werken allemaal volgens dezelfde standaarden en documenteren bijvoorbeeld API’s in een centraal systeem. Zo borgen we dat jouw website lang mee kan.

WordPress website laten bouwen? Security heeft de hoogste prioriteit binnen Stuurlui
Deel 5 - Security

Waarom kiezen voor Stuurlui?

Door onze ervaring met onder anderen ziekenhuizen en overheden hebben wij veel ervaring met het beveiligen van WordPress-websites.

Het digitaal beveiligen van je website is een belangrijk thema, dat bij veel bedrijven hoog op de agenda staat. In het nieuws zie je veel berichten over o.a. data-lekken en andere security problemen. Bij Stuurlui zijn we actief bezig om dit risico zoveel mogelijk te beperken voor onze klanten.

Lees meer over WordPress beveiliging

Deel 6 - Kwaliteit

Waarom kiezen voor Stuurlui?

Het borgen kwaliteit voor onze klanten is één van de speerpunten van ons bedrijf. We hebben onze ISO9001 certificering gehaald, dit is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Vanuit de norm doen we o.a. eenmaal per een klanttevredenheidsonderzoek en pakken we constant feedback vanuit klanten op.

Uitgebreid testen

Op technisch vlak testen we onze websites meerdere malen voor de livegang. Dit doen we om te borgen dat deze voldoet aan alle technische eisen op het gebied van SEO, digitale toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en de standaarden van WordPress. Onze websites worden meerdere malen per jaar getest door externe partijen op het gebied van security en toegankelijkheid. De feedback die uit de testen komt, verwerken we weer standaard in de websites die we opleveren. Zo worden onze websites continu beter.

Continu verbeteren

Als organisatie laten we jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren. Ook hebben we per afdeling wekelijks overleg om de kwaliteit zoveel mogelijk te verbeteren. Nieuwe medewerkers krijgen trainingen in de WordPress standaarden, een informatiebeveiligingstraining en digitale toegankelijkheid.

“Voor de ontwikkeling van de nieuwe company website van Action waren we op zoek naar een partij die in korte tijd een goede basis voor de website neer kon zetten met onze visual identity daarin verwerkt. Stuurlui bleek hierin een hele goede partner en we hebben dan ook in 6 weken tijd een WordPress website laten bouwen. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en blij met het eindresultaat om vervolgens de website zelf gemakkelijk verder uit te kunnen bouwen.”

Lynnet Ligthart - Project Manager External Communications van Action
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Wat kost een website laten maken?

Bij Stuurlui is het maken van een WordPress website een transparant proces. We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Op basis van jouw wensen & doelstellingen kunnen we na één of enkele gesprekken een voorstel op maat maken.

Wij gaan voor een eerlijk uurtarief, marktconform. Al onze kosten splitsen we uit in de offerte, waardoor je precies ziet waarvoor je betaald.

Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.