STUURLUI

WordPress website laten maken?

We zijn stuk voor stuk specialisten op allerlei verschillende gebieden. Samen één team om jouw website te bouwen of verbeteren. Onze professionele support desk staat altijd voor je klaar. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden dezelfde dag nog beantwoord.

Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat. We hebben ruime ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief, oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bel of mail ons

Ahoy@stuurlui.nl
030 227 4000

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

Inhoudsopgave

WordPress-website-laten-bouwen-het-team-waar-je-mee-gaat-werken
Deel 1

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt.

Wat zijn de voordelen van een WordPress website?

 • WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, het werkt intuïtief. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee werken.
 • Het is native goed geschikt voor de vindbaarheid van je website.
 • Het is continu in ontwikkeling, gemiddeld brengt WordPress 8 updates per jaar uit. Als je bij ons het onderhoud afneemt, voeren wij deze voor je uit.
Deel 2

Waarom een WordPress website laten maken?

 • Het is tegen relatief lage kosten op te zetten (in vergelijking met custom CMS).
 • Er zijn veel mogelijkheden om te koppelen d.m.v. API’s. En omdat meer dan een derde van de websites op internet al op WordPress draait (bron), worden dat er steeds meer. Bekijk hier onze gerealiseerde koppelingen.
 • Vanwege het open-source karakter ben je niet meer afhankelijk van de bouwer van de website.
 • De open source gedachte past bij Stuurlui. We werken eerlijk, open en transparant.

Certificaten en awards

4.8
Een WordPress website laten maken begint altijd met een stukje strategie!
Deel 1 - Strategie & onderzoek

Wat is de werkwijze van Stuurlui dan?

Oké, je bent ervan overtuigd dat je een WordPress website wil laten maken. Maar wat is de werkwijze van Stuurlui dan? Bij Stuurlui beginnen we altijd met de strategie. Wij vertalen jouw ideeën naar online concepten. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben en vertalen dit naar wireframes of prototypes. Plaatjes praten namelijk een stuk makkelijker.

Onze WordPress designer Chris aan het werk!
Deel 2 - Design

Wat is de werkwijze bij Stuurlui dan?

Alle doelstellingen zijn helder en de bouwtekeningen van je website zijn af, mooi! Dan kunnen we nu beginnen met de design fase. Onze ervaren designers kennen de mogelijkheden van het web en de beperkingen van moderne browsers en devices. Zo schrijven ze vaker blogs over o.a. webdesign trends en mobile first webdesign. Daarnaast staan ze direct in contact met onze developers om samen mooie en gebruiksvriendelijke designs te maken.

Een greep uit onze designs

Deel 3 - Development

Wat is de werkwijze bij Stuurlui dan?

Nadat de designs zijn goedgekeurd beginnen we met het development van jouw WordPress website. Met duurzame code, consequent versiebeheer en ‘respect’ voor de basisarchitectuur van WordPress bouwen onze developers slimme, schaalbare en onderhoudsvriendelijke websites. Als de techniek staat, dan krijg jij een WordPress training zodat je zelf gemakkelijk alle content kan wijzigen.

Dave, één van onze support medewerkers die je graag verder helpt
Deel 4 - Support & onderhoud

Wat is de werkwijze bij Stuurlui dan?

Na een uitgebreid test traject staat jouw website live. Je hebt nu je website laten maken in WordPress, maar waar moet je met je vragen na livegang terecht? Bij Stuurlui hebben we daar een speciale support desk voor ingericht.

WordPress support en onderhoud van de 350+ websites van onze klanten is een van onze belangrijkste dagtaken. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en beantwoorden alle support tickets die voor 16:30 uur zijn verstuurd dezelfde dag nog. Zo ben jij verzekerd van goede support voor jouw professionele website.

Wij werken onder andere voor:

Team Stuurlui

Waarom kiezen voor Stuurlui?

Oké, je wilt een WordPress website laten maken. Waarom zou je dan specifiek voor Stuurlui kiezen?

 • Wij werken met 30 ervaren online specialisten die WordPress ademen. We besteden niks uit aan ZZP’ers, werken niet met stagiaires en besteden niks uit naar het buitenland;
 • Veiligheid, schaalbaarheid en continuïteit zijn 3 speerpunten van ons bedrijf. Jouw website is bij ons in goede handen;
 • We zijn praktisch, pragmatisch, eerlijk, transparant en komen onze afspraken na;
 • Wij onderhouden 350+ websites waarvan we er 250+ zelf hebben gebouwd;
 • Na livegang zijn we uitstekend bereikbaar en blijven we je website ontwikkelen.

Lees hier hoe andere klanten ons beoordelen

Ervaring in veel branches met verschillende expertises

Met Stuurlui hebben we veel ervaring in verschillende branches. Dit varieert van recruitment tot goede doelen, en van zorg tot webshops. WordPress biedt heel veel mogelijk voor verschillende online doelstellingen. Zo is WordPress geschikt voor product websites maar bijvoorbeeld ook om een intranet te bouwen. Ben je benieuwd waar wij met Stuurlui goed in zijn?

Bekijk onze expertises

Wat kost een WordPress website laten bouwen?

Bij Stuurlui is het maken van een WordPress website een transparant proces. We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Op basis van jouw wensen & doelstellingen kunnen we na één of enkele gesprekken een voorstel op maat maken.

Wij gaan voor een eerlijk uurtarief, marktconform. Al onze kosten splitsen we uit in de offerte, waardoor je precies ziet wat je waaraan uitgeeft.

“Wij, UBN Uitzendbureau, wilden een WordPress website laten maken waarmee we de uitzendkrachten nog beter mee bereiken en hun van dienst zijn. Een aantal partijen hebben we hierover gesproken en met Stuurlui hadden we gelijk een klik. Zij hadden direct door waar we voor staan en wat we willen uitstralen. Met de strakke deadline zijn ze dit niet uit het oog verloren en hebben ze een functionele en geoptimaliseerde website op tijd geleverd. Wij zijn blij met Stuurlui.”

Djony Jurg - Marketing manager van UBN Uitzendbureau
112 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Toegankelijke WordPress website laten maken

Een toegankelijke website laten maken?

In Nederland zijn er 6.141.000 mensen (bron) die behoefte hebben aan een toegankelijke website. Dit zijn o.a. (kleuren)blinden, slechtzienden, lichamelijk gehandicapten, laaggeletterden, dyslectici, doven en slechthorenden. Zie de afbeelding hiernaast om te zien hoeveel mensen je website niet kunnen begrijpen indien deze niet toegankelijk is. Bij Stuurlui hebben we ruime ervaring met het bouwen van toegankelijke websites volgens de WCAG 2.1 richtlijnen. Op deze pagina vind je meer informatie omtrent de wetgeving, werkwijze en onderzoek.

Lees hier meer over toegankelijke websites!

Ervaren met technisch complexe projecten

Bij Stuurlui hebben we veel ervaring met technisch complexe projecten. Sterker nog, als we WordPress websites bouwen, zijn we gek op technisch uitdagende projecten! Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben we diverse complexe WordPress koppelingen gerealiseerd naar externe systemen. Een WordPress website laten bouwen bij Stuurlui zorgt ervoor dat je website aan alle technische webrichtlijnen voldoet. Hierbij kan je denken aan performance, toegankelijkheid en security.

Ons werk

Waar we trots op zijn

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken
UitPaulinesKeuken

Winnaar Website van het Jaar 2022 in de categorie Food & Beverages: UitPaulinesKeuken

Read more about this project
Nieuwe websites Brandweer Nederland
Brandweer

Nieuwe websites Brandweer Nederland

Read more about this project
Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress
Strukton

Binnen 6 maanden 25 websites van Strukton migreren naar WordPress

Read more about this project
Website partner Miele
Miele

Website partner Miele

Read more about this project
Technisch partner Clean Nutrition
Clean Nutrition

Technisch partner Clean Nutrition

Read more about this project
Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer
Kwekkeboom

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer

Read more about this project
Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bel of mail ons

Ahoy@stuurlui.nl
030 227 4000

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag