WordPress website sneller maken

 

  • Wij scannen jouw WordPress website kosteloos op waar de verbeteringen qua snelhed liggen;

  • Je website wordt beter gevonden door Google als wij de snelheid hebben geoptimaliseerd;

  • Alle specialisten in huis: designers, developers, online marketeers, strategen, social media experts, copywriters etc.

  • De ideale sparringspartner voor marketeers & ondernemers.

Bekijk nog 8 redenen om met Stuurlui te werken

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg

De snelheid van je website is een big deal. 

Het heeft directe invloed op hoe lang bezoekers van je website blijven, of ze terugkomen en het heeft invloed op je conversie ratio.

Daarnaast kan de laadtijd van een website direct en indirect invloed hebben op de ranking van Google. Google gaat zelfs in de toekomst laten zien dat een websites traag is.

Je weet dat je website sneller maken belangrijk is, daarom ben je hier.

Maar je wil weten waar het probleem precies zit, en hoe moeilijk het is om het probleem op te lossen en de snelheid te verbeteren.

Daarom maakt Stuurlui een gratis probleemrapport van je website snelheid.

We snappen dat je inzicht wil krijgen in de factoren die bijdragen aan de snelheid, of traagheid, van je website.

Wij hebben developers en online marketeers in dienst die eerst een grondige analyse maken waar het probleem qua snelheid ligt.

Deze analyse ontvang je kosteloos en vrijblijvend van ons met een voorstel om jouw WordPress website sneller te maken!

“Na een aantal hosting partijen te hebben gehad werd het tijd voor een stabiele en snelle hosting die goed met WordPress om kan gaan. Stuurlui helpt daar perfect bij. Je betaald misschien iets meer maar je bent eigenlijk altijd online. Daarnaast is de communicatie super in vergelijking met grotere bedrijven. Zeer tevreden.”

- Thom de Bruin, DGA bij De Baard
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

Een probleem dat wij vaak zien bij de snelheid van een website, is de hosting.

Daarom zijn we op zoek gegaan naar een partner met een hosting service die je website supersnel maakt. Dat is de basis, en als de basis niet goed is, is het heel lastig om de website snelheid te verbeteren.

Gespecialiseerde WordPress hosting

Dit is waarom Stuurlui Premium Managed WordPress hosting aanbiedt. Deze diensten zijn in de USA al de standaard voor iedere WordPress site.

Hier in Europa heeft onze hosting partner Savvii hier het initiatief in genomen. Wij zien hier grote meerwaarde in.

De technische kennis van Savvii gecombineerd met onze expertise in WordPress zorgt ervoor dat jullie altijd verzekerd zijn van deskundige support.

Daarnaast dragen wij er zorg voor dat de website zo geoptimaliseerd wordt dat de site bovengemiddeld snel is.

Dit gaat vrijwel altijd gepaard met een (sterke) verbetering in de Google ranking, net als een stijging in de conversie van webshops en bezoekersaantallen van druk bezochte blogs.

Meer weten over onze WordPress hosting? Klik hier!

 

Optimalisatie

Aan de hand van de resultaten uit de tests van Pingdom Tools en Google Pagespeed Insights gaan onze specialisten aan de slag met het sneller maken van jouw WordPress website.

Hierbij kijken ze o.a. naar de servers, caching methodes, afbeeldingen, CSS, HTML en javascript.

Als je website is opgebouwd conform de webstandaarden kunnen we garanderen dat je een Pingdom Tools score van 90+ krijgt en een Google Pagespeed Insights score van 75+.

Jouw WordPress website wordt dus een stuk sneller gemaakt!

Kosten

We inventariseren eerst kosteloos voor je waar de problemen qua snelheid liggen en vervolgens komen we met een voorstel om jouw WordPress website sneller te maken.

Hierin zit altijd gespecialiseerde WordPress hosting, dit bieden we aan v.a. € 37,50,-.

Daarnaast rekenen we een aantal uren voor de optimalisatie van de snelheid, hoeveel uren dit zijn hangt af van hoe je website opgebouwd is en hoeveel er verbeterd moet worden. Deze kosten worden altijd van tevoren met je besproken.

Een fullservice WordPress bureau in Utrecht
Een fullservice WordPress bureau in Utrecht

Ahoy…

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui bestaat uit een ervaren team van 21 bemanningsleden. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Ons werk