Werken bij websites

Een goede ‘werken bij’ website zorgt ervoor dat jij de juiste mensen voor je organisatie werft. Bij Stuurlui hebben we ruime ervaring in de recruitment branche en meerdere ‘werken bij’ websites opgeleverd.

Het ontwerpen van wireframes voor een WordPress webdesign

Ruime ervaring

In de recruitment branche hebben we ruime ervaring. Hierdoor weten we wat online de best practices zijn voor werving & selectie. Hoe bijvoorbeeld een vacature pagina het beste converteert of hoe we de online campagnes gericht op werving goed meetbaar kunnen maken aan de achterkant. Hieronder vind je een aantal cases gelinkt aan recruitment en werken bij websites.

Brainstormsessie over een WordPress wedesign op ons kantoor te Utrecht

WordPress

Bij Stuurlui hebben we ons gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites. WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Zo kan je na livegang zelf gemakkelijk de content wijzigen. Bijvoorbeeld het uploaden van een nieuwe vacature. Door middel van ons technisch onderhoud zorgen we ervoor dat jij op technisch vlak geen omkijken meer hebt naar je website. Zo kan jij je focussen op de inhoud: het werven van nieuwe medewerkers.

STRL

Een greep uit ons werk

WordPress API koppelingen

Gebruik je een specifiek software pakket om je sollicitanten te bewaren & op te volgen? Geen probleem, voor diverse klanten hebben we al koppelingen gemaakt van WordPress naar o.a. Pivoton,Sales Force, Bullhorn, Carerix, Otys etc.

Bekijk hier onze API koppelingen

Stuurlui-Online-Marketing-10

Wij werken o.a. voor:

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Bekijk ook onze andere diensten:

Het kantoor van Stuurlui

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Hans Oorschot

Founding partner & strateeg

“Wij, UBN Uitzendbureau, wilden een WordPress website laten maken waarmee we de uitzendkrachten nog beter mee bereiken en hun van dienst zijn. Een aantal partijen hebben we hierover gesproken en met Stuurlui hadden we gelijk een klik. Zij hadden direct door waar we voor staan en wat we willen uitstralen. Met de strakke deadline zijn ze dit niet uit het oog verloren en hebben ze een functionele en geoptimaliseerde website op tijd geleverd. Wij zijn blij met Stuurlui.”

- Djony Jurg, Marketing manager bij UBN Uitzendbureau
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5