WordPress programmeurs te Utrecht

Bij Stuurlui hebben we 42 verschillende specialisten in dienst die WordPress ademen. Wij hebben een professionele support desk die jouw vragen die voor 16:30 gesteld zijn dezelfde dag beantwoord. Samen hebben onze WordPress programmeurs meer dan 50 jaar ervaring met WordPress en meer dan 550 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief & oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Onze WordPress programmeurs leveren altijd een maatwerk oplossing

WordPress maatwerk

Bij Stuurlui bouwen we onze progammeurs WordPress websites op maat. Of je nou een corporate website, community of werken bij website wil, wij kennen de mogelijkheden en vooral de onmogelijkheden van WordPress. Per project kijken we in de strategische fase uitgebreid naar je doelstellingen, doelgroep etc. om vervolgens de juiste technische oplossing voor jouw bedrijf neer te zetten.

Onze WordPress programmeurs hebben samen meer dan 35 jaar ervaring

Ervaring

Onze WordPress programmeurs hebben samen meer dan 35 jaar ervaring met WordPress projecten. Of het nu om een API koppeling, intranet, website of webshop gaat. Als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen!

Een greep uit onze projecten

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer
Kwekkeboom

Nieuwe corporate website Kwekkeboom Oven & Airfryer

Read more about this project
Wereldwijde WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services
Shell

Wereldwijde WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services

Read more about this project
Veiligheid, schaalbaarheid en continuïteit zijn drie speerpunten van ons bedrijf

Veiligheid, schaalbaarheid en continuïteit

Veiligheid, schaalbaarheid en continuïteit zijn 3 speerpunten van ons bedrijf. Hoe garanderen we de werking van alle websites als we twee keer zo groot worden? Door al onze processen in te richten met deze 3 speerpunten zorgen we ervoor dat een lange termijn relatie met de klant op kunnen bouwen, waarbij de website op duurzame manier continu verbeterd wordt. Door een uitgebreide Service Level Agreement (SLA) te formuleren kunnen we garanties geven op het gebied van onderhoud & hosting zodat jij altijd weet waar je aan toe bent.

Onze WordPress programmeurs hebben veel ervaring met het bouwen van koppelingen naar externe systemen

Ervaren met verschillende koppelingen

Bij Stuurlui hebben we veel ervaring met het bouwen van verschillende koppelingen naar externe systemen. Onze WordPress programmeurs zijn gek op projecten waarbij we complexe technische oplossingen bedenken. Zo hebben onze programmeurs voor een breed scala aan klanten diverse complexe WordPress koppelingen gerealiseerd naar externe systemen. Deze koppelingen automatiseren veel processen waardoor onze klanten veel tijd besparen.

Bekijk hier onze API koppelingen

Met Stuurlui samen werken is werkelijk een feest. Ze begrijpen goed wat de wensen zijn, denken mee en komen met eigen ideeën. De website die ze voor mij ontwikkeld hebben en onderhouden voldoet aan alle gestelde eisen en was binnen de afgesproken tijd klaar. Toppers!

Eddy Muller - Technisch manager van Clean Nutrition
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Toegankelijkheid is bij onze WordPress programmeurs de standaarda

Toegankelijke websites

In Nederland zijn er 6.141.000 mensen (bron) die behoefte hebben aan een toegankelijke website. Dit zijn o.a. (kleuren)blinden, slechtzienden, lichamelijk gehandicapten, laaggeletterden, dyslectici, doven en slechthorenden. Zie de afbeelding hiernaast om te zien hoeveel mensen je website niet kunnen begrijpen indien deze niet toegankelijk is. Onze WordPress programmeurs hebben ruime ervaring met toegankelijk WordPress development.

Lees hier meer over toegankelijkheid

Team Stuurlui

Tevreden klanten en websites die prijzen winnen

Wij werken met twee vaste teams, waarbij je altijd één aanspreekpunt hebt en jonge, gedreven mensen die altijd goed bereikbaar voor je zijn.

Meer dan 100 klanten beoordelen onze dienstverlening gemiddeld met een 9.6. Lees op Google hoe andere klanten onze dienstverlening ervaren.

In 2019 is één van de websites waarvoor we continuous development verrichten, Clean Nutrition, genomineerd voor de website van het jaar in de categorie ‘Wellbeing & Fitness’, hier zijn we uiteraard apetrots op!

Een greep uit onze klanten

Wij werken met PuurEvents.nl sinds eind 2018 prettig samen met Stuurlui. Hans, Sjoerd, Regien, Huub, Dave en alle anderen van Stuurlui denken met je mee en zorgen voor een snel en goed resultaat!

Rene Zandvliet -
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Thomas Kroese CEO

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.