Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Onze diensten

Fullservice met een focus op WordPress. Wij hebben alles in huis om een goede WordPress website voor jou te maken. Groot genoeg om specialisten op ieder vlak in dienst te hebben en klein genoeg om per klant de juiste werkwijze af te stemmen. Lees hieronder meer over onze diensten!

Wave

Strategie

Wij vertalen jouw ideeën naar online concepten. Dat kan een website zijn maar het kan net zo goed een webshop, mijn-omgeving, interactieve kaart of formulier zijn. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben en vertalen dit dan zo snel mogelijk naar wireframes of prototype.

Strategie

Stuurlui-Online-Marketing-20
WordPress developers aan het werk bij het realiseren van het WordPress webdesign
Wave

Digital design

Onze ervaren designers kennen de mogelijkheden van het web, de beperkingen van moderne browsers en devices en staan in direct contact met onze developers om samen mooie en gebruiksvriendelijke designs te maken.

Design

Wave

Maatwerk WordPress Development

Elke website is uniek. We werken niet met kant-en-klare thema’s omdat wij geloven dat een website gevormd moet worden naar de businesscase en de doelgroep van de klant, niet andersom. Door gebruik te maken van bestaande frameworks en plugins hoeven we niet het het wiel elke keer opnieuw uit te vinden.

Development

Stuurlui-Online-Marketing-7
Stuurlui-Online-Marketing-19
Wave

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines is essentieel om gevonden te worden. Hoe goed je je customer journey ook hebt uitgedacht en hoe mooi je website ook is, als je website niet gevonden wordt zullen de bezoekersaantallen achterblijven.

Zoekmachine optimalisatie

Wave

Support & onderhoud

Support en onderhoud van de 350+ WordPress websites van onze klanten is een van onze belangrijkste dagtaken. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en beantwoorden alle support tickets die voor 16:00 uur zijn verstuurd dezelfde dag nog.

Support en onderhoud

stuurlui-support-helpdesk-24-7
Stuurlui-Online-Marketing-6
Wave

Hosting

Wij bieden hosting op maat. Specifiek afgestemd op WordPress en rekening houdend met de complexiteit van jouw website en de wensen van jouw gebruikers. Of je nou razendsnelle WordPress optimized hosting zoekt of een stabiele shared server, wij monitoren 24/7, zijn telefonisch bereikbaar en zorgen voor dagelijkse backups.

Hosting

Wave

Online marketing campagnes

Voor campagnematige online marketing werken wij veel samen met onze dochteronderneming KICK Digital. Daar zit de kennis en ervaring om effectieve online marketing campagnes te bedenken, te ontwerpen en uit te voeren. Zij brengen licht in de duisternis als het gaat om Google Ads, social media advertising, display advertising, rich media.

Campagnes

Stuurlui-Online-Marketing-14
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Bezoek ons

Campus Werkspoor
Nijverheidsweg 16
3534 AM, Utrecht