Onze

Diensten

Fullservice digitaal bureau met een focus op WordPress. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden van WordPress websites, intranetten, recruitmentsites, corporate websites etc. Als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen! Lees hieronder meer over onze diensten.

Gebruikersonderzoek

Ga naar Gebruikersonderzoek

Strategie

Wij vertalen jouw ideeën naar online concepten. Dat kan een website zijn maar het kan net zo goed een webshop, mijn-omgeving, interactieve kaart of formulier zijn. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben en vertalen dit dan zo snel mogelijk naar wireframes of prototype.

Ons strategie team
Iwin van de Kamp
Hans Oorschot
Ga naar Strategie

Design

Onze ervaren designers kennen de mogelijkheden van het web, de beperkingen van moderne browsers en devices en staan in direct contact met onze developers om samen mooie, toegankelijke gebruiksvriendelijke designs te maken.

Ons design team
Alexander Skiczuk
Chris van den Broek
Ga naar Design

Development

Elke website is uniek. We werken niet met kant-en-klare thema’s omdat wij geloven dat een website gevormd moet worden naar de businesscase en de doelgroep van de klant, niet andersom. Door gebruik te maken van bestaande frameworks en plugins hoeven we niet het het wiel elke keer opnieuw uit te vinden.

Ons development team
Bob van de Leur
Paul de Cocq
Ga naar Development

API ontwikkeling

API koppelingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit jouw marketing- en communicatielandschap. Onze bemanning heeft veel ervaring met API koppelingen naar custom systemen, CRM systemen, ATS’en, ERP systemen, e-mail marketingsystemen etc.

Ons API ontwikkeling team
Robbert Imhof
Ga naar API ontwikkeling

Performance

Bij Stuurlui houden we veel rekening met de performance van jouw website. In de basis optimaliseren we onze Stack hiervoor en monitoren websites van klanten continu op diverse verbeteringen.

Ons performance team
Bob Heinen
Remco Out
Ga naar Performance

Onderhoud en support

Support en onderhoud van de 350+ WordPress websites van onze klanten is een van onze belangrijkste dagtaken. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en beantwoorden alle support tickets die voor 16:30 uur zijn verstuurd dezelfde dag nog.

Ons onderhoud en support team
Dennis Wrona
Bob Heinen
Ga naar Onderhoud en support

Hosting

Wij bieden hosting op maat. Specifiek afgestemd op WordPress en rekening houdend met de complexiteit van jouw website en de wensen van jouw gebruikers. Of je nou razendsnelle WordPress optimized hosting zoekt of een stabiele shared server, wij monitoren 24/7, zijn telefonisch bereikbaar en zorgen voor dagelijkse backups.

Ons hosting team
Bob Heinen
Remco Out
Ga naar Hosting

Continuous development

Lange termijn ontwikkeling, ondersteuning en innovatie voor jouw WordPress platform. Stap voor stap zorgen wij er samen voor dat jouw WordPress platform beter gaat presteren. Of het nu gaat om toegankelijkheid, API koppelingen of het ontwikkelen van maatwerk functionaliteiten. Onze ervaren specialisten helpen je graag verder!

Ons continuous development team
Regien Vleems
Robbert Imhof
Ga naar Continuous development
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.