Multisite WordPress blog

WordPress Multisite: Alles wat je moet weten

Wat is een WordPress multisite?
28 feb 2024
Development Leestijd: 4 min.

Stel: je wilt een website in meerdere talen, of meerdere websites voor verschillende producten die in de basis op elkaar lijken. Dan is een WordPress multisite waarschijnlijk een goede oplossing. Hiermee kunnen we binnen één installatie meerdere websites opzetten en beheren. Hoe dat precies zit, leggen we je graag uit in dit blog. Ben je überhaupt nog niet bekend met WordPress? Lees dan eerst ons blog ‘Wat is WordPress.’

Wat is een WordPress multisite?

Dit is een functionaliteit binnen WordPress, waarmee we meerdere subsites creëren binnen één WordPress installatie. We bouwen dus eerst één hoofdwebsite en maken vanuit daar een netwerk van subsites. De plugins en gebruikers van de subsites worden voor een groot gedeelte beheerd vanuit de hoofdwebsite. Het is daarbij mogelijk om rollen en rechten per subsite in te stellen.

Wanneer WordPress multisite gebruiken?

Een WordPress multisite is zeer geschikt voor websites die qua opzet en techniek enorm op elkaar lijken, maar inhoudelijk van elkaar verschillen. Een paar voorbeelden:

Meertalige websites

Voor meertalige websites is WordPress multisite een echte uitkomst. De performance en gebruiksvriendelijkheid van een meertalige site via WordPress multisite is namelijk beter dan meertaligheid opzetten via de bekende plugins. 

Eén taal bouwen we op als hoofdwebsite, bijvoorbeeld de Nederlandstalige website. Vervolgens maken we per taal een kopie van de website en vervang je zelf de Nederlandse content voor Duits, Frans, Engels of welke taal je maar wilt. De pagina’ van verschillende talen kun je aan elkaar koppelen, zodat je als gebruiker altijd de juiste taal ziet. Een mooi voorbeeld van zo’n meertalige opzet is de drietalige website die wij voor de Domtoren ontwikkelden.

Naast de taal van de teksten, is het vervolgens ook mogelijk om de subsites verder aan te passen aan de specifieke doelgroep. De Duitstalige site kan bijvoorbeeld meer of minder pagina’s, of extra functionaliteiten hebben ten opzichte van de Nederlandstalige site. 

Wanneer gebruik je een WordPress multisite constructie?

Organisaties met meerdere merken, filialen of vestigingen.

Een tweede veelgebruikte toepassing is het gebruik van de multisite binnen organisaties met meerdere merken, vestigingen of filialen. Subsites die met WordPress multisite worden opgezet, profiteren direct van de juiste opmaak en alle functionaliteiten die de hoofdwebsite ook heeft. Per subsite van een vestiging, merk, of filiaal kunnen we vervolgens aanpassingen maken in bijvoorbeeld de indeling, kleuren en huisstijl, zodat ze allemaal hun eigen inhoud en uitstraling krijgen. 

Een voorbeeld van een multisite-platform voor meerdere ‘vestigingen’ is de Natuur en Milieufederaties in Nederland. De landelijke website werd met WordPress multisite vertaald naar twaalf subsites voor de provinciale Natuur en Milieufederaties. Elk gepersonaliseerd met eigen logo, eigen inhoud en kleurgebruik, maar in de basis gelijk aan de hoofdsite. 

Een ander voorbeeld waarbij één organisatie gebruikmaakt van de multisite constructie voor meerdere producten en merken, is BAP Medical. Voor hen bouwden we een multisite-platform, van waaruit we relatief snel en goedkoop nieuwe productwebsites voor de firma creëren. Hierdoor heeft ieder merk dat onder BAP Medical valt een eigen domein en eigen uitstraling, zonder dat deze vanaf de grond opgebouwd hoeft te worden.

Projecten in een multisite

BAP Medical Multisite-systeem
BAP Medical

BAP Medical Multisite-systeem

Read more about this project
Sneller events online met WordPress Multisite
Puur events

Sneller events online met WordPress Multisite

Read more about this project
Wereldwijde WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services
Shell

Wereldwijde WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services

Read more about this project
Vier evenement websites vanuit één template voor DDMA
DDMA

Vier evenement websites vanuit één template voor DDMA

Read more about this project

Wanneer is een multisite niet interessant?

Voor de volledigheid is het ook goed om te kijken naar de randvoorwaarden voor een multisite, want er zijn bepaalde zaken die het onhandig of onmogelijk maken om WordPress multisite in te zetten. 

Als één van onderstaande punten van toepassing is op jou, is een multisite wellicht niet interessant. 

 • Elke site heeft zijn eigen database nodig;
 • Elke site heeft een compleet andere opbouw en indeling;
 • Elke site heeft verschillende plugins nodig;
 • Je wilt niet dat er meerdere sites op één hosting-omgeving staan, bijvoorbeeld voor klanten met eigen hosting.

Is een van de punten op jouw situatie van toepassing, dan is een WordPress multisite voor jou waarschijnlijk niet de beste optie. We denken graag met je mee over een maatwerk WordPress website, passend bij jouw wensen.

De functionaliteiten van WordPress multisite: wat kan je ermee?

Tijd om het over de praktijk te hebben: wat kan er nou eigenlijk met WordPress multisite, wat niet kan met een gewone WordPress website? We sommen de belangrijkste punten voor je op. 

Snel artikelen publiceren op meerdere sites

Vanuit de hoofdsite is het heel eenvoudig om content op verschillende websites te publiceren. Wanneer je een blog op meerdere sites wilt posten, selecteer je als hoofdbeheerder eenvoudig op welke subsites het bericht gepost moet worden. Hier wordt een concept van de inhoud geplaatst, dat je vervolgens per subsite nog kan aanpassen (bijvoorbeeld vertalen) en publiceren. 

Beheer van jouw WordPress multisite

Plugins installeren voor alle sites

Veel plugins kunnen we met WordPress multisite in één keer installeren voor al je subsites. Daarbij moeten we wel opmerken dat dit niet voor álle bestaande WordPress plugins geldt. Sommigen zullen we alsnog per website moeten installeren, omdat deze WordPress multisite niet ondersteunen. 

Uitgebreide rollen en rechten voor beheer:

WordPress multisite geeft talloze opties om het beheer goed te verdelen over verschillende personen in jouw organisatie. De hoofdbeheerder kan alles op elke site. Deze persoon kan ook rollen en rechten toewijzen aan andere gebruikers. Bijvoorbeeld de rol van redacteur voor één specifieke site. Zo kan iedere site eigen beheerders en redacteuren hebben, naast de centrale beheerders en redacteuren. 

Snel en goedkoop een subsite maken

Met WordPress multisite kunnen we relatief snel en goedkoop een kopie maken van jouw hoofdwebsite. Hierdoor staat er direct een goede technische basis voor een nieuwe subsite, waardoor een nieuwe merk-, product of vestigingswebsite binnen enkele dagen of weken online kan staan. En dat tegen een fractie van de ontwikkelingskosten van een maatwerk website die vanaf nul ontwikkeld moet worden.    

Eigen logo en huisstijl per subsite

Hoewel een subsite als kopie van de hoofdwebsite begint, is er nog steeds veel personalisatie mogelijk per site. Zo kan iedere subsite gewoon zijn eigen logo en huisstijl hebben, waardoor we een unieke uitstraling per website creëren, terwijl de structuur en techniek in de basis hetzelfde blijven. 

Eigen content per subsite

Iedere subsite van een WordPress multisite bevat eigen content. Hierdoor is iedere website inhoudelijk uniek. Je kan per subsite eigen artikelen en pagina’s publiceren, alle teksten aanpassen die vanuit de hoofdsite zijn ‘klaargezet’ en op iedere pagina zelf blokken toevoegen of verwijderen. Qua content staat iedere website dus op zichzelf. 

Eigen plugins en functionaliteiten

Per website zijn ook eigen functionaliteiten en plugins toe te voegen. Heeft bijvoorbeeld slechts één van jouw vestigingen of merken de mogelijkheid om iets online aan te schaffen? Dan voegen we alleen voor deze subwebsite een betaalfunctionaliteit toe. Het is wel verstandig om op te letten dat het aantal afwijkingen en uitzonderingen per subsite beperkt blijft, zodat het beheer van het hele multisite-platform overzichtelijk blijft. 

Voordelen en nadelen van een WordPress multisite

De voordelen van een WordPress multisite zitten voornamelijk in eenvoudiger technisch beheer, sneller en goedkoper opzetten van nieuwe websites en uitgebreide mogelijkheden om verschillende gebruikers toegang te geven tot het beheer van (hun eigen) website.

De voordelen en nadelen van een WordPress multisite

De voordelen van een WordPress multisite opgesomd:

 • Makkelijker beheer van meerdere websites
 • Eén centrale inlogomgeving
 • Uitgebreide opties voor beheerrollen
 • Goedkoper om nieuwe subsites te laten bouwen
 • Sneller nieuwe subsites opzetten
 • Betere performance bij meertalige sites
 • Eenvoudig content toevoegen op meerdere sites
 • Snel nieuwe thema’s en plugins installeren, activeren en updaten 
 • Personalisatie in huisstijl per website mogelijk 
 • Iedere site zijn eigen content

Nadelen van een multisite

Natuurlijk zijn er niet alleen voordelen, maar ook nadelen aan een WordPress multisite. Het is goed om hiermee rekening te houden, wanneer je een WordPress multisite overweegt. Uiteraard adviseren wij je graag op basis van jouw persoonlijke situatie.  

 • Niet alle beschikbare WordPress plugins werken (goed) bij een multisite
 • Alle subsites zijn afhankelijk van de hoofdinstallatie
 • Alle subsites moeten enigszins gelijk blijven aan de hoofdsite
 • Een subsite is lastig te verhuizen of over te dragen

Hosting van een WordPress multisite

Voor optimale performance van jouw websites, is het belangrijk om voor snelle hosting te kiezen. Een multisite vraagt qua hosting iets anders dan een normale WordPress website. 

Om ervoor te zorgen dat jouw multisite-platform optimaal presteert, werkt Stuurlui samen met gespecialiseerde hostingpartners die hun servers optimaal hebben ingericht voor WordPress multisites. Wil je hier meer over weten? Onze collega’s van support staan je graag te woord!

Een WordPress multisite laten bouwen

Wil jij een WordPress multisite laten bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In drie stappen helpen wij je bij het bedenken, ontwerpen en bouwen van jouw multisite. Achteraf staan we je bovendien bij in het technisch beheer van de multisite en zorgen we dat nieuwe subsites snel online staan.

Direct een afspraak maken

Een multisite in drie stappen

Wanneer je jouw WordPress multisite door Stuurlui laat ontwikkelen, doorlopen we samen drie stappen. We starten met het uitdenken van jouw websites in de strategiefase, waarna we in de volgende stap het design uitwerken. In de derde stap bouwen we de multisite op volgens het afgesproken ontwerp. 

Stap 1: strategie

We starten met een kick-off en brainstorm, waarin we samen een antwoord zoeken op de vraag: Hoe bouwen we jouw WordPress multisite optimaal op? Deze fase is bij multisites nóg belangrijker dan bij enkelvoudige sites, omdat we hier de basis leggen voor de opbouw van al jouw toekomstige subsites. 

We denken goed na over de functionaliteiten die in de hoofdsite én in de diverse subsites zitten. Hoe zijn alle wensen binnen de verschillende websites te verenigen en combineren? Het resultaat van de strategiefase is een compleet wireframe: het functionele geraamte van jouw hoofdsite en eerste subsite(s).

Lees meer over strategie

Wireframes

Stap 2: design

Nadat we zorgvuldig de opzet van jouw multisite hebben uitgedacht, is het tijd om het geraamte kleur te geven. Onze designers gaan op basis van jouw huisstijl aan de slag om de website vorm te geven. Tijdens het ontwerpproces bespreken we de ontwerpen meerdere malen om ze bij te schaven en te verfijnen. 

We ontwerpen de moedersite en zorgen dat bepaalde elementen van de website eenvoudig aan te passen zijn aan de huisstijl van een merk, vestiging of product op een subsite. Denk aan de achtergrondkleur van tekstblokken, het logo, of de vormgeving van links en knoppen. We houden standaard rekening met de vereisten van digitale toegankelijkheid, zodat al jouw sites voor iedereen te gebruiken zijn. 

Lees meer over design

Design

Stap 3: development

Wanneer jouw website compleet ontworpen is, gaan onze ontwikkelaars aan de slag om jouw multisite te bouwen. We doen de complete setup van jouw WordPress multisite en bouwen de hoofdsite, die als basis dient voor het multisite-platform. 

Zodra de hoofdsite klaar is, krijgen beheerders en redacteuren een uitgebreide WordPress training van onze bemanning. Deze is volledig toegespitst op de eigen multisite, zodat je precies weet hoe je jouw site optimaal bijhoudt. 

Na de training kun je jouw site zelf vullen. Wanneer alles staat zoals het hoort, is het tijd voor de livegang. Uiteraard doen we dat uiterst zorgvuldig, zodat jouw bestaande site zo kort mogelijk offline is en bezoekers de nieuwe site snel kunnen bezoeken. Meestal wordt eerst alleen de hoofdsite live gezet en daarna één voor één de subsites die eronder vallen. 

Lees meer over development

Nieuwe sites toevoegen

Met de hoofdsite van jouw multisite-platform live, kunnen we direct aan de slag om nieuwe subsite toe te voegen aan het platform. Samen bespreken we de snelheid en volgorde waarin we de nieuwe sites lanceren. 

Omdat de technische basis al staat, kunnen we een nieuwe site soms al in enkele dagen opzetten. De precieze duur hangt af van de complexiteit van jouw site en de hoeveel aanpassingen iedere subsite nodig heeft. Zodra de nieuwe site is opgezet, is het enkel nog een kwestie van de content aanpassen, voordat de site live kan.

Snel artikelen publiceren op meerdere sites via je WordPress multisite

Beheer van jouw WordPress multisite

Er zijn twee soorten beheer van een WordPress multisite: technisch beheer en beheer (bijhouden) van de content. Contentbeheer verzorg je in principe zelf. Als hoofdbeheerder kan je alle sites aanpassen en content eenvoudig op meerdere sites tegelijk publiceren. Daarnaast wijs je per website eventueel nog eigen redacteuren toe, die verantwoordelijk zijn voor de site van hun eigen vestiging, merk of product. 

Het technisch beheer van jouw WordPress multisite verzorgen wij graag voor je. Hiervoor sluiten we samen een service-overeenkomst (SLA), waarin we afspraken maken over het beheer, updates en support. Onze supportafdeling is één van de best beoordeelde afdelingen van Stuurlui. Hier zitten ervaren ontwikkelaars die jou rechtstreeks te woord staan. De meeste vragen beantwoorden we nog dezelfde dag.

★★★★★ Bedankt Stuurlui! Jullie hebben een prachtige site neergezet. De samenwerking liep heel gestructureerd, waardoor het proces soepel verliep. Ook na livegang zijn we erg tevreden en worden we goed geholpen met onze vragen.Combo E.Combo E. ★★★★★ Stuurlui heeft onze nieuwe website gebouwd. Onze wensen zijn op een aantal vlakken heel specifiek.Stuurlui heeft uitstekend werk geleverd. We konden goede afspraken maken, welke goed werden nagekomen.Met name veel dank aan Tim van de Merkt.Karst D.Karst D. ★★★★★ De lancering van onze nieuwe website van Holland Tender Partners is uitstekend begeleid door Stuurlui. Bedankt Tim van de Merkt voor de prettige samenwerking en jouw hulp. Top!MarcMarc ★★★★★ We zijn erg blij met onze samenwerking met Stuurlui. Onze nieuwe website is ontzettend mooi geworden en het proces verliep snel en efficiënt. Ze denken echt met je mee. De WordPress builder van Stuurlui werkt fijn, overzichtelijk en gemakkelijk. Ook is de klantenservice snel en de medewerkers zijn erg vriendelijk.Support Conscious C.Support Conscious C. ★★★★★ We zijn ontzettend blij met onze samenwerking met Stuurlui. Begin 2023 zijn we gestart met het project voor onze nieuwe corporate website waar zij ons het gehele proces hebben geadviseerd en geïnspireerd om tot het beste en meest passende eindresultaat te komen. We kijken uit naar een vervolg met Stuurlui, want ook na oplevering van de website blijven zij betrokken voor support en te blijven optimaliseren.HoppenbrouwersHoppenbrouwers ★★★★★ Bij Stuurlui weet je precies waar je aan toe bent. Aanpakkers die weten waar ze het over hebben, met je meedenken, waarmaken wat ze zeggen en zichtbaar plezier hebben in hun werk.Irene van D.Irene van D. ★★★★★ Fijne samenwerking, snel schakelen, goed bereikbaar en krijg snel antwoord op vragen. Zeer tevreden.Alma S.Alma S. ★★★★★ Zeer tevreden over de expertise en samenwerking met Stuurlui! Met Ellips hebben we een nieuwe website gelanceerd in WordPress. Het project is vlekkeloos verlopen. Duidelijke communicatie, waardoor er geen discussies zijn. Echt een verademing. Speciale dank naar Minke Kroon, Kehly van der Heijden en Marcel van Ginkel voor de prettige samenwerking.Adriaan V.Adriaan V. ★★★★★ We hebben door Stuurlui een webshop laten ontwikkelen voor de Study Support die we aanbieden voor studenten aan Tilburg University. De samenwerking is vanaf het begin heel soepel verlopen, al onze vragen werden snel beantwoord en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Iedere collega is vriendelijk en doet oprecht zijn of haar best om je vooruit te helpen.Een hele fijne ervaring met een mooie website als resultaat!MAK Mentorship System - Supported by A.MAK Mentorship System – Supported by A. ★★★★★ Stuurlui heeft ons heel goed en professioneel geholpen met het creëren van onze website ! De manier van werken en als organisatie feedback kunnen geven is laagdrempelig, handig en snel. Het contact met de professionals van Stuurlui is gemakkelijk en duidelijk! We zijn heel blij met hun hulp en expertise en kijken uit naar een lange samenwerking met hen!SSNB - Sportservice N.SSNB – Sportservice N. ★★★★★ Voor de ontwikkeling van de nieuwe company website van Action waren we op zoek naar een partij die in korte tijd een goede basis voor de website neer kon zetten met onze visual identity daarin verwerkt. Stuurlui bleek hierin een hele goede partner en we hebben dan ook in 6 weken tijd samen een goede basis neergezet voor company.action.com. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en blij met het eindresultaat om vervolgens de website zelf gemakkelijk verder uit te kunnen bouwen.Lynnet L.Lynnet L. ★★★★★ We werken nu ruim een jaar samen met Stuurlui en zijn heel tevreden. Ze denken met je mee, geen vraag is teveel en komen met leuke en creatieve oplossingen. Ze zijn een betrouwbare, hands-on partij die met je meedenkt en je ontzorgt met al je wordpress problemen. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken.Pauline W.Pauline W. ★★★★★ De samenwerking met Stuurlui verloopt soepel en. volgens afspraak. Het eindresultaat mag er wezen en bij support werken echt toppers. Wij zijn tevreden!Brokking V.Brokking V. ★★★★★ Stuurlui’s staff is super friendly, and they always try and find a solution with you. They’re very nice to work with!Stella P.Stella P. ★★★★☆ Stuurlui denkt met ons mee en reageert snel en adequaat. Resultaat is een mooie, goed werkende website.onstweedethuisonstweedethuis ★★★★★ Voor de nieuwe website van Agterberg Bedrijven hebben wij Stuurlui uitgekozen omdat wij verrassende websites van hen gezien hadden. Het resultaat is een duidelijke en overzichtelijke website agterberg.com die door ons gemakkelijk te onderhouden is. De bereikbaarheid van Stuurlui is ook in Coronatijd zeer goed en vragen worden snel beantwoord.Madeleine Van N.Madeleine Van N. ★★★★★ Stuurlui denkt goed met je mee. Wij hadden meerdere websites nodig, allemaal in een andere taal. Stuurlui heeft ons hierbij geadviseerd en de websites voor ons gebouwd. In 1 omgeving kunnen we nu snel en gemakkelijk navigeren tussen de websites. Na het bouwen van de website staan ze elke dag voor je klaar voor al je vragen en aanpassingen. Een fijne en snelle service!Global T.Global T. ★★★★★ Supersnelle service. Host al lange tijd bij ze. Eigenlijk nooit problemen en als er iets is binnen een paar minuten opgelost. Geen reden om hier weg te gaan dus:)Tom K.Tom K. ★★★★★ Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Stuurlui. Stuurlui heeft ons goed begeleid met de opstart van onze nieuwe website. Ik kan op de achtergrond veel zelf beheren, en als ik een vraag heb wordt dit telkens erg snel beantwoord en opgepakt.Roy C.Roy C. ★★★★★ Voor het opzetten van de nieuwe huisstijlwebsite van Alzheimer Nederland hebben we samengewerkt met Stuurlui. Een erg professionele partij met verstand van zaken. Het hele traject verliep erg gestructureerd en volgens planning. De designs die werden opgeleverd, waren verrassend goed. Wat ik ook een plusplunt vind, is dat Stuurlui proactief advies geeft op basis van kennis en ervaring, en niet gewoon letterlijk doen wat je zegt/vraagt. Wijzigingen werden erg servicegericht en snel opgepakt. Na het bouwen kom je altijd weer zaken tegen die toch net anders werken dan je gedacht had. Fijne partij om mee samen te werken!Mariël van D.Mariël van D. ★★★★★ Een fijne club mensen waar je goed mee kunt schakelen! Stuurlui denkt creatief mee met goede en budgetvriendelijke oplossingen. We hebben samen met Stuurlui onze websites vernieuwd, een omvangrijk project, en dat ging op een heel prettige manier. Ze hebben voor de Natuur en Milieufederaties een stevig bouwwerk neergezet waar we de komende jaren mee vooruit kunnen. En niet onbelangrijk: het is binnen het vooraf afgesproken budget gerealiseerd. Vijf sterren verdienen ze ook zeker met de snelle service, heldere communicatie en goede dienstverlening bij troubleshooting.Natuur en M.Natuur en M. ★★★★★ Sinds we bij het Nibud Stuurlui hebben ‘ontdekt’ keren we steeds naar ze terug voor nieuwe projecten. Dit bureau werkt projectmatig, is creatief en doet altijd een extra stap om een oplossing of een planning mogelijk te maken. Heel fijn!Rita Z.Rita Z. ★★★★★ Wij werken met PuurEvents.nl sinds eind 2018 prettig samen met Stuurlui. Hans, Sjoerd, Regien, Huub, Dave en alle anderen van Stuurlui denken met je mee en zorgen voor een snel en goed resultaat!Rene Z.Rene Z. ★★★★★ Vanaf augustus is Stuurlui de online partner van Brokking Vloerkledenspecialist.nl en we hebben hier direct al plezier van mogen hebben. Goede, snelle service en duidelijk echte WordPress experts. Een goede start van onze samenwerking.Maartje K.Maartje K. ★★★★★ Met Stuurlui samen werken is werkelijk een feest. Ze begrijpen goed wat de wensen zijn, denken mee en komen met eigen ideeën. De website die ze voor mij ontwikkeld hebben en onderhouden voldoet aan alle gestelde eisen en was binnen de afgesproken tijd klaar. Toppers!Eddy M.Eddy M. ★★★★☆ De samenwerking met Stuurlui verloopt goed en soepel. Snelle service bij problemen en ze komen met goede oplossingen.Inmiddels zijn we 8 maanden verder en zijn we nog steeds tevreden over de samenwerking en expertise van Stuurlui. Wekelijks is er meerdere keren contact en worden we altijd snel, zorgvuldig en deskundig te woord gestaan en geholpen.BIJ12BIJ12 ★★★★☆ Prachtige locatie op de oude Werkspoorkathedraal. Prima café bij de entree voor goede koffie of een lunch gerecht.Arco V.Arco V. ★★★★★ Altijd snel reageren en altijd behulpzaam. Bij stuurlui denken ze met je mee en samen kijken we hoe zij het beste kunnen helpen. Kortom een fijne samenwerking!Anne-Berit H.Anne-Berit H. ★★★★★ Het bedrijf Stuurlui heeft voor ons een website gerealiseerd van A tot Z.We zijn heel blij met het resultaat en de communicatie tijdens de hele traject tot en oplevering.Ook na de oplevering hebben we goede ervaringen en zijn we gestart met het aanvullen van nieuwe functies aan de website.Hamid N.Hamid N. ★★★★★ Stuurlui doet de hosting en het onderhoud van mijn website Xportwise. Ook heb ik hen ingeschakeld voor het doorontwikkelen van de website. Het is prettig samenwerken met Stuurlui: ze zijn kundig, oplossingsgericht, goed bereikbaar, snel en kunnen ook communiceren met niet-ict’ers.Linda van den B.Linda van den B. ★★★★★ Van design tot realisatie van een nieuwe website: bij Stuurlui ben je aan het goede adres! Een fijne partij om mee samen te werken.Vrienden UMC U.Vrienden UMC U.js_loader

Meer informatie?

Nieuwsgierig geworden of een WordPress multisite geschikt is voor jouw organisatie? Of ben je zelf al overtuigd? Bel Sjoerd en maak gelijk een afspraak voor een eerste kennismaking. 

Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.