Een ervaren WordPress partner

Bij Stuurlui hebben we 42 verschillende specialisten in dienst die WordPress ademen. Wij hebben een professionele support desk die jouw vragen dezelfde dag beantwoordt (zolang ze voor 16:30 gesteld zijn). Samen hebben we meer dan 35 jaar ervaring met WordPress en meer dan 550 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief & oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Een-professionele-wordpress-partner-team-stuurlui

Kies voor een WordPress partner

Stop met het inhuren van freelancers en ontdek de voordelen van een professionele WordPress partner. Al jaren werken wij succesvol samen met diverse toonaangevende reclame-, communicatie- en marketingbureaus.

Dit doen we in veel verschillende vormen. Door onze brede dienstverlening en flexibele werkwijze kunnen we vaak op maat aansluiten op de dienstverlening van jouw bureau.

“Stuurlui staat altijd voor ons klaar met goed advies, snelle service en vakkundig gebouwde WordPress websites. Samenwerken gaat soepel, snel en plezierig. En, het is een leuk team!”

Pencilpoint Woerden -
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Als-WordPress-partner-samenwerken-met-ontwerpbureaus

Samenwerken met ontwerpbureaus

Stuurlui heeft een strategische samenwerking met een aantal ontwerpbureaus waarbij wij de technische realisatie, het onderhoud en de support leveren op de websites die de bureaus ontwerpen. In deze samenwerking kan het ontwerpbureau zich focussen op de kerntaak design en is de klant verzekerd van een solide, ervaren WordPress partner die ook na livegang betrokken blijft. In veel gevallen sluiten onze developers en projectleiders al in een vroeg stadium aan in het project om te adviseren over de mogelijkheden en de kosten.

Als-online-marketing-bureau-samenwerken-met-een-wordpress-partner

Samenwerken met online marketing bureaus

Stuurlui werkt samen met online marketing bureaus. Voor deze bureaus bouwen wij veel landingspagina’s en denken we mee over het meetbaar maken van campagnes. Doordat we met WordPress bouwen kunnen we snel effectieve landingspagina’s bouwen. Door onze kennis van tools als Google Tag manager, Google Analytics en Hotjar kunnen we waardevolle inzichten leveren in de gebruikersdata van de landingspagina’s. Bekijk onze Stack voor alle tools die wij inzetten.

Een greep uit onze samenwerkingen

Een WordPress Partner met een aanspreekpunt

Een aanspreekpunt

Vanuit Stuurlui krijg je één aanspreekpunt toegewezen zodat je altijd met je vragen bij hem/haar terecht kunt. Zo hoef jij niet meer alle moeilijke vragen omtrent het bouwen van een website zelf te beantwoorden, dit besteed je uit bij onze projectmanager.

Een strategisch betrokken WordPress partner

Strategisch betrokken

Als WordPress partner zijn we strategisch betrokken bij het traject. In een vroeg stadium zullen we de eindklant en jullie adviseren over de consequenties van de keuzes die er gemaakt worden voor het bouwen van de website en bijbehorende marketing. Dit doen we niet alleen tijdens het bouw traject maar ook hierna. Na livegang begint het pas en kunnen we de resultaten meten. Aan de hand van de resultaten stellen we een doorontwikkel plan op.

“Wij werken al ruim een jaar prettig samen met Stuurlui. Het is een zeer compleet marketingbureau met veel verstand van zaken. Ze adviseren hun opdrachtgevers vanuit een solide basis en schaven daarna steeds weer bij tot een strategie die perfect past. Dit leidt tot periodieke optimalisatie op alle vlakken van het spectrum…”

Charlotte Backx - Door Lotje Getikt van Door Lotje Getikt
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Thomas Kroese CEO

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.