WordPress onderhoud & support

Bij Stuurlui hebben we 30 verschillende specialisten in dienst die WordPress ademen. Onze professionele helpdesk staat voor je klaar. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden dezelfde dag beantwoord.

Ben je klant bij Stuurlui en op zoek naar de support afdeling? Schiet dan een ticket in naar support@stuurlui.nl of bel naar 030-2274010.

Wij staan voor je klaar

Als je het WordPress onderhoud bij ons onderbrengt, zorgen we dat je met de juiste plugins en thema’s werkt, dat er back-ups zijn, dat je website beveiligd is en dat alles up-to-date blijft.

Ons onderhoudspakket (vanaf 92,- per maand) bestaat uit*:

 • Updates van plugins, thema’s en WordPress;
 • Beveiliging van je website;
 • Helpdesk voor je WordPress vragen;
 • Uptime monitoring;
 • Dagelijkse backups tot 90 dagen terug.

*Nieuwsgierig naar onze service level agreement (SLA)? Neem dan contact met ons op.

De functonaliteiten van jouw project worden uitgedacht en helder beschreven

Updates van plugins, thema’s en WordPress

Onze support afdeling zorgt ervoor dat jouw website keurig up-to-date is. Als zich een beveiligingsrisico voordoet in een bepaalde plug-in zorgen wij dat deze binnen 1 werkdag gedicht wordt. Verdere updates worden uitgevoerd volgens onze update protocollen. Als klant merk jij niks van het updaten, wij voeren ons werk op de achtergrond uit. Zo kan jij je focussen op jouw business, wel zo prettig.

Een greep uit onze klanten

Het beveiligen van WordPress - dé priorteit van onze support afdeling

Beveiliging van je website

Een goede beveiliging van jouw website is een standaard onderdeel van ons WordPress onderhoud. We hebben hiervoor dan ook de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen voor genomen. Dit varieert van fysieke sleutelcontrole tot een clean desk policy en een verplichte wachtwoordenmanager. Op applicatie niveau treffen we beveiligingsmaatregelen. Zo word een IP-adres geblokkeerd wanneer er meer dan 3 keer foutief is ingelogd. Daarnaast houden we een user activity log bij en hebben al onze websites uptime monitoring.

Alle maatregelen om zorg te dragen voor een goed beveiligde site staan uitgebreid beschreven in onze SLA.

Lees hier meer over WordPress beveiliging

Helpdesk voor al je WordPress vragen

Kwalitatief goede support leveren is één van onze kerntaken. Onze support afdeling is dan ook goed bereikbaar. Voor vragen kan je altijd een ticket inschieten of even bellen. Alle vragen die voor 16:30 gesteld worden, worden dezelfde dag nog van een inhoudelijke reactie voorzien.

Klanten waarderen onze support enorm, zo blijkt ook uit onze onafhankelijke Google Reviews. Wij zijn transparant, oplossingsgericht en denken graag met je mee over hoe we jouw website kunnen verbeteren.

Een fijne club mensen waar je goed mee kunt schakelen! Stuurlui denkt creatief mee met goede en budgetvriendelijke oplossingen. We hebben samen met Stuurlui onze websites vernieuwd, een omvangrijk project, en dat ging op een heel prettige manier. Ze hebben voor de Natuur en Milieufederaties een stevig bouwwerk neergezet waar we de komende jaren mee vooruit kunnen. En niet onbelangrijk: het is binnen het vooraf afgesproken budget gerealiseerd. Vijf sterren verdienen ze ook zeker met de snelle service, heldere communicatie en goede dienstverlening bij troubleshooting.

Stephanie Bosma - Communicatieadviseur van Natuur en Milieufederaties
112 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Dagelijkse back-ups tot 90 dagen terug

Elke nacht wordt er een back-up van jouw website gemaakt. Deze worden 90 dagen bewaard binnen de EU, conform de AVG wetgeving. Dit is een standaard onderdeel van ons WordPress onderhoud. Een back up terugzetten kan onze support direct voor je in orde maken. Back-ups per uur maken, is ook mogelijk als je een high traffic website hebt met veel content of bijvoorbeeld een grote webshop.

Uitbreidingen op ons WordPress onderhoud zijn altijd bespreekbaar - neem contact op!

Uitbreidingen zijn altijd bespreekbaar

We hebben verschillende uitbreidingen beschikbaar op ons WordPress onderhoud. Uitbreidingen zijn altijd bespreekbaar, zoals:

 • Bereikbaarheid buiten kantooruren;
 • Security updates binnen 24 uur;
 • Downtime notificaties;
 • Back ups per uur;
 • Garanties op website snelheid;
 • Maandelijkse performance rapportage.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Het is erg prettig samenwerken met Stuurlui. Ze denken goed met ons mee en geven duidelijk advies. Als iets niet kan of niet handig is, zeggen ze het direct en komen ze met een alternatief. Vragen en problemen worden snel opgepakt en kleine aanpassingen aan onze website worden vaak dezelfde dag nog gedaan.

Anneke Wijdekop - Online marketeer van Medicore
112 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

WordPress hosting

Als je bij ons onderhoud afneemt in combinatie met hosting kunnen we de volledige verantwoordelijkheid nemen over de werking van jouw website. Onze hosting partners zijn  zorgvuldig geselecteerd. Hierbij kun je denken aan uitstekende performance, service, veiligheid en schaalbaarheid. Zo ben je altijd verzekerd van een website die technisch up-to-date is, snel laad en op een veilige server draait.

Lees meer over hosting

Wie helpt je met support & onderhoud?

Dave van Rooijen Senior support engineer
Bezoek medewerker pagina
Remco Out Senior support engineer
Bezoek medewerker pagina
Bob Heinen Senior support engineer
Bezoek medewerker pagina
Karin Pieterson Lead Support, Projectmanager
Bezoek medewerker pagina
Regien Vleems Projectmanager, HR manager
Bezoek medewerker pagina
Minke Kroon Projectmanager
Bezoek medewerker pagina
Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer
Bezoek medewerker pagina
Thomas Kroese Founding partner & business development
Bezoek medewerker pagina
Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bel of mail ons

Ahoy@stuurlui.nl
030 227 4000

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag