Onderhoud & support

Bij Stuurlui hebben we 21 verschillende specialisten in dienst die WordPress ademen. Onze professionele helpdesk staat voor je klaar. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden dezelfde dag beantwoord.

Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat. Inmiddels hebben we meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; zijn transparant, commercieel creatief, oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Thomas Kroese

Founding partner & business development
Het Stuurlui team staat klaar om jouw website te ondersteunen

Wij staan voor je klaar

Als je het WordPress onderhoud bij ons onderbrengt, zorgen we dat je met de juiste plugins en thema’s werkt, dat er back-ups zijn, dat je website beveiligd is en dat alles up-to-date blijft.

Ons onderhoudspakket (vanaf € 55 per maand) bestaat uit*:

  • Updates van plugins, thema’s en WordPress;
  • Beveiliging van je website;
  • Helpdesk voor je WordPress vragen;
  • Dagelijkse backups tot 90 dagen terug.

*Nieuwsgierig naar onze service level agreement (SLA)? Stuur even een mailtje naar [email protected]. Dan zorgen wij ervoor dat je deze snel ontvangt.

Updates van plugins, thema’s en WordPress

Onze support afdeling zorgt ervoor dat jouw website keurig up-to-date is. Als zich een beveiligingsrisico voordoet in een bepaalde plug-in zorgen wij dat deze binnen 1 werkdag gedicht wordt. Verdere updates worden uitgevoerd volgens onze update protocollen. Als klant merk jij niks van het updaten, wij voeren ons werk op de achtergrond uit. Zo kan jij je focussen op jouw business, wel zo prettig. Het is mogelijk om op periodieke basis een rapport te ontvangen. Hierin vind je een overzicht van de door ons verrichte werkzaamheden.

Onze support afdeling die het WordPress onderhoud uitvoert

Wij werken o.a. voor:

Het beveiligen van WordPress - dé priorteit van onze support afdeling

Beveiliging van je website

Een goede beveiliging van jouw website heeft altijd onze hoogste prioriteit. We hebben hiervoor dan ook de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen voor genomen. Dit varieert van fysieke sleutelcontrole tot een clean desk policy en een verplichte wachtwoordenmanager. Maar ook qua website gebruik. Zo word een IP-adres geblokkeerd wanneer er meer dan 3 keer foutief is ingelogd. Daarnaast houden we een user activity log bij en hebben al onze websites in 24/7 monitoring.

Alle maatregelen om zorg te dragen voor een goed beveiligde site staan uitgebreid beschreven in onze SLA. Deze is op te vragen door te mailen naar [email protected]

Helpdesk voor al je WordPress vragen

Kwalitatief goede support leveren is één van onze kerntaken. Onze support afdeling is dan ook goed bereikbaar. Voor vragen kan je altijd een ticket inschieten of even bellen. Alle vragen die voor 16:30 gesteld worden, worden dezelfde dag nog van een inhoudelijke reactie voorzien.

Klanten waarderen onze support enorm, zo blijkt ook uit onze onafhankelijke Google Reviews. Wij zijn transparant, oplossingsgericht en denken graag met je mee over hoe we jouw website kunnen verbeteren.

Dave, jouw eerste aanspreekpunt als je je WordPress website sneller wil maken

Een fijne club mensen waar je goed mee kunt schakelen! Stuurlui denkt creatief mee met goede en budgetvriendelijke oplossingen. We hebben samen met Stuurlui onze websites vernieuwd, een omvangrijk project, en dat ging op een heel prettige manier. Ze hebben voor de Natuur en Milieufederaties een stevig bouwwerk neergezet waar we de komende jaren mee vooruit kunnen. En niet onbelangrijk: het is binnen het vooraf afgesproken budget gerealiseerd. Vijf sterren verdienen ze ook zeker met de snelle service, heldere communicatie en goede dienstverlening bij troubleshooting.

- Stephanie Bosma, Communicatieadviseur bij Natuur en Milieufederaties
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5
Dagelijkse back ups die elk moment terug gezet kunnen worden

Dagelijkse back-ups tot 90 dagen terug

Elke nacht wordt er een back-up van jouw website gemaakt. Deze worden 90 dagen bewaard binnen de EU, conform de AVG wetgeving. Een back up terugzetten kan onze support direct voor je in orde maken. Back-ups per uur maken, is ook mogelijk als je een high traffic website hebt met veel content of bijvoorbeeld een grote webshop.

Uitbreidingen zijn altijd bespreekbaar

We hebben verschillende uitbreidingen beschikbaar op ons WordPress onderhoud. Uitbreidingen zijn altijd bespreekbaar. Hierbij kan je denken aan de volgende zaken:

  • Bereikbaarheid buiten kantooruren;
  • Security updates binnen 24 uur;
  • Downtime notificaties;
  • Back ups per uur;
  • Garanties op website snelheid;
  • Maandelijkse performance rapportage.

Geïnteresseerd in de extra mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Uitbreidingen op ons WordPress onderhoud zijn altijd bespreekbaar - neem contact op!

Het is erg prettig samenwerken met Stuurlui. Ze denken goed met ons mee en geven duidelijk advies. Als iets niet kan of niet handig is, zeggen ze het direct en komen ze met een alternatief. Vragen en problemen worden snel opgepakt en kleine aanpassingen aan onze website worden vaak dezelfde dag nog gedaan.

- Anneke Wijdekop, Online marketeer bij Medicore
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5

WordPress hosting

Als je bij ons onderhoud afneemt in combinatie met hosting kunnen we de volledige verantwoordelijkheid nemen over de werking van jouw website. Onze hosting partners zijn  zorgvuldig geselecteerd. Hierbij kun je denken aan uitstekende performance, service, veiligheid en schaalbaarheid. Zo ben je altijd verzekerd van een website die technisch up-to-date is, snel laad en op een veilige server draait.

Lees hier meer over hosting.

Wordpress hosting in combinatie met support en onderhoud
Het kantoor van Stuurlui

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Bekijk hieronder onze diensten: