WooCommerce webshop laten maken?

Bij Stuurlui zijn we echte WooCommerce specialisten. Samen één team om jouw webshop te bouwen of verbeteren. Onze professionele support desk staat altijd voor je klaar. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden dezelfde dag nog beantwoord.

Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat. We hebben ruime ervaring met WooCommerce en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten en denken graag met je mee.

WooCommerce webshop laten maken? We gaan graag met je in gesprek of WooCommerce een geschikte oplossing is

Is WooCommerce geschikt voor mijn project?

WooCommerce is wereldwijd het meeste gebruikte e-commerce platform en een geweldige plugin waarmee je WordPress als webshop kunt gebruiken. Of WooCommerce ook geschikt is voor jouw webshop hangt van een aantal factoren af. In grote lijnen is WooCommerce geschikt als je:

  • SEO en gebruiksgemak belangrijk vindt;
  • Snel een webshop live wilt;
  • E-commerce als verkoopkanaal wilt toevoegen;
  • Jouw webshop wilt koppelen aan externe systemen middels een API (fullfilment, CRM, ERP etc.)
  • Een state of the art online merkbeleving wenst.

Uiteraard zijn bovenstaande criteria niet in beton gegoten. Wij kennen de mogelijkheden, maar vooral ook de onmogelijkheden van WooCommerce. Neem contact met onze WooCommerce specialisten op te kijken of jouw project geschikt is voor WooCommerce.

Clean Nutrition genomineerd voor Website van het Jaar 2019

Ervaring met WooCommerce

Wil je een WooCommerce webshop laten maken? Ons team heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van WooCommerce webshops. Zo ontwikkelden we de webshop van Clean Nutrition, die in 2019 nog is genomineerd voor de Website van het Jaar. Om het maximale uit een WordPress webshop te halen is het belangrijk om constant zaken te verbeteren. Daarom voeren we wekelijks optimalisaties door voor Clean Nutrition.

Wij werken met een team van 21 WooCommerce specialisten die houden van een technische uitdaging. Dankzij onze duurzame en schaalbare werkwijze groeit jouw webshop met je bedrijf mee. Of we nou eenmalig een kleinschalige webshop wilt neerzetten of wekelijkse hulp van een van onze developers voor doorontwikkeling, we regelen het voor je.

 

Een greep uit onze klanten

Onze WooCommerce specialisten begeleiden je naar een goed resultaat

Werkwijze nieuwbouw webshop

Onze werkwijze om een WooCommerce webshop te bouwen is opgedeeld in drie fases:

Tijdens het gehele traject heb je een vast aanspreekpunt. Onze projectmanager neemt je mee in het proces en bewaakt het overzicht. In ieder fase worden de juiste specialisten  uit ons team aangehaakt. Gemiddeld duurt één fase 3-4 weken en organiseren we 1 of 2 brainstormsessies per fase. Meer weten over onze werkwijze? Je leest er meer over op deze pagina.

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop aan de laatste webrichtlijnen voldoet!

Laatste webrichtlijnen

Als je bij ons een WooCommerce webshop laat bouwen, zorgen wij dat deze voldoet aan de laatste webrichtlijnen. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kunnen wij voorzien in performance, snelheid, toegankelijkheid en technische SEO. Ook na livegang kunnen wij garanties geven op deze KPI’s.

Met Stuurlui samen werken is werkelijk een feest. Ze begrijpen goed wat de wensen zijn, denken mee en komen met eigen ideeën. De website die ze voor mij ontwikkeld hebben en onderhouden voldoet aan alle gestelde eisen en was binnen de afgesproken tijd klaar. Toppers!

Eddy Muller - Technisch manager van Clean Nutrition
108 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Ons team heeft ruime ervaring met verschillende ecommerce koppelingen met WooCommerce/WordPress

E-commerce koppelingen

WordPress is uitstekend geschikt om te koppelen aan andere systemen. In al onze webshops zorgen wij ervoor dat bezoekers veilig af kunnen rekenen d.m.v. een koppeling met een extern betaalsysteem. De facturen zijn direct gekoppeld aan jullie administratiesysteem, wel zo makkelijk toch? Ook hebben we verschillende koppelingen gebouwd om de verzending en bezorging zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Door deze koppelingen te realiseren wordt het totale proces een stuk efficiënter, én nog belangrijker, foutloos.

Bekijk hier onze API koppelingen.

Veiligheid, schaalbaarheid en continuïteit zijn belangrijk bij Stuurlui

Veiligheid, schaalbaarheid en continuïteit

Veiligheid, schaalbaarheid en continuïteit zijn 3 speerpunten van ons bedrijf. Wij hanteren strenge veiligheidsprotocollen m.b.t. wachtwoordbeheer, tweestapsverficiatie en fysieke toegang tot ons pand. Zo zorgen we dat de data van jou en je klanten te allen tijde veilig is bij ons.

Daarnaast komen alle websites in 24/7 website monitoring en beschikken ze over toegangscontrole o.b.v. IP adres. Zo kunnen we garanderen dat jouw WooCommerce webshop veilig, stabiel en snel blijft.

Vanaf augustus is Stuurlui de online partner van Brokking Vloerkledenspecialist.nl en we hebben hier direct al plezier van mogen hebben. Goede, snelle service en duidelijk echte WordPress experts. Een goede start van onze samenwerking.

Maartje Krijnen -
108 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Ontwikkelen, testen en livegaan - dit kenmerkt een continuous WordPress development traject

Continuous development

Na livegang begint het vaak pas. Experimenteren, doorontwikkelen en op regelmatige basis nieuwe functionaliteiten uitbrengen of koppelingen verbeteren. Hiervoor hebben we de dienst ‘continuous development’ gelanceerd.

Bij contiunuous development heeft jouw webshop gegarandeerde periodieke beschikbaarheid van één van onze WooCommerce specialisten zodat je ook na livegang jouw webshop continu verbeterd. Meer weten?

Lees hier meer over continuous development

Onze support medewerkers helpen je graag verder!

Hosting en onderhoud

Support en onderhoud van de 350+ WordPress websites van onze klanten is een van onze belangrijkste dagtaken. We zijn tijdens kantooruren zowel telefonisch als per mail bereikbaar.

Na livegang kan jouw webshop gebruik maken van onze hosting- en onderhoudspakketten. Vragen die voor 16:30 gesteld zijn, worden altijd dezelfde dag nog van een inhoudelijke reactie voorzien. Meer weten over ons support & onderhoud?

Bekijk hier ons onderhoud & support

Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag