Continuous development

Lange termijn ontwikkeling, ondersteuning en innovatie voor jouw WordPress platform. Stap voor stap zorgen wij er samen voor dat jouw WordPress platform beter gaat presteren. Of het nu gaat om toegankelijkheid, API koppelingen of het ontwikkelen van maatwerk functionaliteiten. Onze ervaren specialisten helpen je graag verder!

Continuous-development

Wat is continuous development?

Continuous development houdt in dat wij, in samenwerking met jou, continu aan jouw website ontwikkelen. Op vaste tijden wordt er aan jouw website gewerkt waarbij we continu ontwikkelen, testen, overleggen en live zetten. Continuous development zorgt ervoor dat je heel snel nieuwe features aan jouw website toe kan voegen. Dit doen we op een veilige, gecontroleerde manier.

Met Stuurlui samen werken is werkelijk een feest. Ze begrijpen goed wat de wensen zijn, denken mee en komen met eigen ideeën. De website die ze voor mij ontwikkeld hebben en onderhouden voldoet aan alle gestelde eisen en was binnen de afgesproken tijd klaar. Toppers!

Eddy Muller - Technisch manager van Clean Nutrition
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5
Een dedicated projectmanager voor jou continuous WordPress development

Hoe werkt een dergelijke samenwerking dan?

Allereerst krijg je een dedicated projectmanager, een vast aanspreekpunt voor al je vragen. Samen met je projectmanager ga je kijken waar jullie behoeftes liggen. Op basis van de behoeftes gaan we periodieke meetings inplannen. Dit kan desgewenst wekelijks, maandelijks of eenmaal per kwartaal. Op het begin van de meeting is er een mini kick-off waar de volgende vragen beantwoord worden:

  • Wat is er afgelopen tijd aan de website ontwikkeld?
  • Waar staan we nu?
  • Wat zijn de doelen van vandaag?

 

Een greep uit onze klanten

Een vaste developer die op vaste dagen werkt aan jouw website

Een vaste developer op vaste dagen

Je krijgt een vaste developer toegewezen die jouw website van binnen en buiten kent. Deze vaste developer werkt op vaste dagen aan jouw website, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft. Je hebt dus gegarandeerde beschikbaarheid van onze developers, dit zorgt ervoor dat je snel in kan spelen op veranderingen, campagnes etc.

Vervolgens kan je voor co-creatie kiezen. Co-creatie houdt in dat je samen met jouw developer in een projectruimte gaat werken, waar jullie samen aan de website werken. Jij komt met de ideeën, onze developers bouwt het en laat het direct zien. Jouw feedback wordt verwerkt, de website wordt nogmaals getest en daarna gaat de nieuwe feature live!

De samenwerking met Stuurlui verloopt goed en soepel. Snelle service bij problemen en ze komen met goede oplossingen.

Inmiddels zijn we 8 maanden verder en zijn we nog steeds tevreden over de samenwerking en expertise van Stuurlui. Wekelijks is er meerdere keren contact en worden we altijd snel, zorgvuldig en deskundig te woord gestaan en geholpen.

Christian Jansen - Online communicatieadviseur van Bij12
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Pragmatisch, flexibel en snel

Een continuous development traject is pragmatisch, flexibel en snel. WordPress leent zich uitstekend om snel nieuwe functionaliteiten uit te rollen. Ontwikkelen, testen, live zetten. Om de samenwerking te optimaliseren zetten we verschillende tools in die de projectcommunicatie bevorderen. Voor onze huidige klanten werken we veel met Trello, Slack en Google Spreadsheets. Zo gaat de communicatie vlot en weten we zeker dat er geen informatie verloren gaat.

Wie helpt je met continuous development?

Robbert Imhof Senior developer
Bezoek medewerker pagina
Daan van Lingen Developer
Bezoek medewerker pagina
Regien Vleems CHRO
Bezoek medewerker pagina
Karin Pieterson Lead support
Bezoek medewerker pagina
Minke Kroon Projectmanager
Bezoek medewerker pagina
Hans Oorschot COO
Bezoek medewerker pagina
Iwin van de Kamp Lead developer
Bezoek medewerker pagina
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.