Continuous development

Lange termijn ontwikkeling, ondersteuning en innovatie voor jouw WordPress platform. Stap voor stap zorgen wij er samen voor dat jouw WordPress platform beter gaat presteren. Of het nu gaat om toegankelijkheid, API koppelingen of het ontwikkelen van maatwerk functionaliteiten. Onze ervaren specialisten helpen je graag verder!

Ontwikkelen, testen en livegaan - dit kenmerkt een continuous WordPress development traject

Wat is continuous development?

Continuous development houdt in dat wij, in samenwerking met jou, continu aan jouw website ontwikkelen. Op vaste tijden wordt er aan jouw website gewerkt waarbij we continu ontwikkelen, testen, overleggen en live zetten. Continuous development zorgt ervoor dat je heel snel nieuwe features aan jouw website toe kan voegen. Dit doen we op een veilige, gecontroleerde manier.

Hoe werkt een dergelijke samenwerking dan?

Allereerst krijg je een dedicated projectmanager, een vast aanspreekpunt voor al je vragen. Samen met je projectmanager ga je kijken waar jullie behoeftes liggen. Op basis van de behoeftes gaan we periodieke meetings inplannen. Dit kan desgewenst wekelijks, maandelijks of eenmaal per kwartaal. Op het begin van de meeting is er een mini kick-off waar de volgende vragen beantwoord worden:

  • Wat is er afgelopen tijd aan de website ontwikkeld?
  • Waar staan we nu?
  • Wat zijn de doelen van vandaag?

 

Een dedicated projectmanager voor jou continuous WordPress development

Wij werken o.a. voor:

Een vaste developer die op vaste dagen werkt aan jouw website

Een vaste developer op vaste dagen

Je krijgt een vaste developer toegewezen die jouw website van binnen en buiten kent. Deze vaste developer werkt op vaste dagen aan jouw website, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft. Je hebt dus gegarandeerde beschikbaarheid van onze developers, dit zorgt ervoor dat je snel in kan spelen op veranderingen, campagnes etc.

Vervolgens kan je voor co-creatie kiezen. Co-creatie houdt in dat je samen met jouw developer in een projectruimte gaat werken, waar jullie samen aan de website werken. Jij komt met de ideeën, onze developers bouwt het en laat het direct zien. Jouw feedback wordt verwerkt, de website wordt nogmaals getest en daarna gaat de nieuwe feature live!

Pragmatisch, flexibel en snel

Een continuous development traject is pragmatisch, flexibel en snel. WordPress leent zich uitstekend om snel nieuwe functionaliteiten uit te rollen. Ontwikkelen, testen, live zetten. Om de samenwerking te optimaliseren zetten we verschillende tools in die de projectcommunicatie bevorderen. Voor onze huidige klanten werken we veel met Trello, Slack en Google Spreadsheets. Zo gaat de communicatie vlot en weten we zeker dat er geen informatie verloren gaat.

Verschillende tools die wij inzetten om de communicatie van een continuous development traject te bevorderen
Het kantoor van Stuurlui, de locatie waar veel continuous WordPress development trajecten plaatsvinden

Ahoy

Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpenbouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites.

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken? Bekijk dan deze pagina.

Bekijk ook onze andere diensten:

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Sjoerd Kuipers

Founding partner & online marketeer

De samenwerking met Stuurlui verloopt goed en soepel. Snelle service bij problemen en ze komen met goede oplossingen.

Inmiddels zijn we 8 maanden verder en zijn we nog steeds tevreden over de samenwerking en expertise van Stuurlui. Wekelijks is er meerdere keren contact en worden we altijd snel, zorgvuldig en deskundig te woord gestaan en geholpen.

- Christian Jansen, Online communicatieadviseur bij Bij12
106 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met
4.8/5