Ons werk

WordPress multisite voor Shell Global Outpost Services

Global Outpost Services WordPress 1
Corporate Intranet

40+ subsites, custom helpdesk en ‘mijn’ omgeving

Global Outpost Services

Medewerkers van Shell werken op verschillende locaties over de hele wereld. Om deze locaties goed te kunnen ondersteunen worden zij door Global Outpost Services (GOS) voorzien van alle tools die noodzakelijk zijn om de internationale gezinnen te helpen aarden en een vliegende start te hebben in hun nieuwe woon- en werkomgeving.

Een belangrijk middel wat GOS hiervoor gebruikt is de website. Waar iedere Outpost locatie voorheen zelf verantwoordelijk was voor een eigen website wilde GOS toe naar een centraler, efficiënter systeem wat wereldwijd een meer uniforme uitstraling zou geven. Hiervoor kwamen zij uit bij Stuurlui.

Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid

Samen met het projectteam van GOS hebben wij veel aandacht besteed aan de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe WordPress omgeving. Er is een maatwerk oplossing gebouwd waar zowel Shell medewerkers als gezinsleden zich na een aantal controles kunnen registreren om toegang te krijgen tot uitgebreide private content per Outpost locatie. Deze oplossing is bedacht op basis van een WordPress multisite oplossing.

Voor de lokale beheerders van de subsites is er een online editors helpdesk ingericht. Hiermee hebben de beheerders altijd toegang tot speciaal voor dit WordPress platform gemaakte instructievideo’s.

In het kader van GDPR zijn er tevens maatregelen getroffen voor de houdbaarheid van wachtwoorden en accounts en worden er geautomatiseerde mails verstuurd als gebruikers te lang geen gebruik meer hebben gemaakt van het systeem.

Continuous development

De WordPress websites zijn aan de voorkant uitgerust met een interactieve kaart met alle Outpost locaties en tijdsweergaves van de verschillende timezones. Zo hebben wij samen met Global Outpost Services een platform gecreëerd wat GOS helpt om hun doelstelling te behalen: het ondersteunen van alle internationale Shell medewerkers over de hele wereld!

Na livegang van de websites hebben wij direct samen met GOS een continuous development traject opgezet om het gebruik en de prestaties van de websites te monitoren en te verbeteren.

Bemanning die aan dit project werkt

Regien Vleems Lead Projectmanager, HR, Sales
Bezoek medewerker pagina
Minke Kroon Projectmanager
Bezoek medewerker pagina
Thomas Kroese Founding partner & business development
Bezoek medewerker pagina
Hans Oorschot Founding partner & strateeg
Bezoek medewerker pagina
Chris van den Broek Lead designer
Bezoek medewerker pagina
Paul de Cocq Developer
Bezoek medewerker pagina
Dave van Rooijen Senior support engineer
Bezoek medewerker pagina

Gerelateerde projecten

Website partner Miele
Miele

Website partner Miele

Read more about this project
13 websites vanuit 1 template voor de Natuur en Milieufederaties
Natuur & Milieufederaties

13 websites vanuit 1 template voor de Natuur en Milieufederaties

Read more about this project