Expertise

Onderwijs websites

Met Stuurlui hebben we ruime ervaring met onderwijs websites. De onderwijs websites die wij opleveren zijn volledig open source WordPress websites waarbij je zelf alle content gemakkelijk kan wijzigen.

Onderwijs websites

Onze onderwijs websites voldoen aan de laatste webtechnieken op gebied van performance en zijn vrijwel altijd toegankelijk gebouwd. Dit, in combinatie met onze betrouwbare, stabiele, goed bereikbare support na livegang zorgt ervoor dat opdrachtgevers ons met een 9.6 waarderen.

Ervaren met onderwijs websites

In het onderwijs hebben we voor een divers scala aan opdrachtgevers gewerkt. Een mooi voorbeeld uit het onderwijs is NCOI, waar we met Stuurlui technisch partner zijn voor het WordPress portfolio. Voor de IVA in Driebergen hebben we de gehele corporate website vernieuwd o.b.v. een nieuw merk en positionering. En voor de VO Raad hebben we een website gebouwd die de ontwikkelingsmogelijkheden van leraren visueel aantrekkelijk weergeeft. Geen technische uitdaging is ons te gek. Als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen!

Als extern projectleider voor de website van SIVON.nl was ik op zoek naar een WordPress-bureau dat snel en goed kon leveren. Ik ben blij dat we Stuurlui hebben gevonden. Stuurlui heeft in korte tijd een website neergezet met een frisse look, een prettige navigatie en bovenal in een prettige samenwerking. De doorloop van accountmanager, naar designer en naar developer klopt. Voor mij als projectmanager is dat fijn, en voor het resultaat van SIVON helemaal.

Saskia Barendregt - Projectleider van BuroHIP
108 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Wij werken o.a. voor:

Onderwijs cases

WordPress partner NCOI
NCOI

WordPress partner NCOI

Read more about this project
Corporate website IVA Business School
IVA Business School

Corporate website IVA Business School

Read more about this project
Intranet voor het Hubrecht Instituut
Hubrecht Instituut

Intranet voor het Hubrecht Instituut

Read more about this project

Waar we trots op zijn

4.8
Sjoerd Kuipers Founding partner & online marketeer

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag