Ons werk

Performance optimalisatie Gold Dry

Performance optimalisatie Gold Dry
High traffic

Gold Dry Vodka wordt traditioneel op Hollandse wijze gedistilleerd in Schiedam. Het maken van Gold Dry begint met 100% van het fijnste graan. Gold Dry wordt 5 x gedistilleerd en elke distillatie maakt de vodka zachter en meer verfijnd. Na distillatie wordt osmose water toegevoegd. Zo komt de vodka op optimale sterkte met een optimale smaak. Een shot (35ml) 40% vol. (alcohol) Gold Dry Vodka bevat 77 calorieën, de ideale keuze wanneer je wilt flaneren op het strand.

WooCommerce webshop

Golddry kwam bij Stuurlui met de vraag of wij de hosting, het onderhoud en doorontwikkeling van de webshop over konden nemen. Na een geslaagde verhuizing hebben we de website in beheer genomen op een veilige, snelle, stabiele server. Periodiek voeren we het technisch onderhoud uit en Golddry maakt veelvuldig gebruik van het ticketing systeem om hun vragen over de website te stellen.

Performance optimalisatie

Op het gebied van snelheid, SEO en techniek viel een hoop te verbeteren toen Golddry bij Stuurlui kwam. Nadat de website helemaal in beheer is genomen hebben we een voorstel gemaakt om de performance van de website te optimaliseren. De resultaten hiervan waren bovengemiddeld goed:

  • Toename in snelheid van 45%;
  • 100% SEO score in de Google Lighthouse tool;
  • De gemiddelde load is gehalveerd.

Door deze optimalisaties door te voeren is de website sneller geworden voor de gebruiker, kan de website piekverkeer beter opvangen en wordt de website beter gevonden in Google!

Bemanning die aan dit project werkt

Dave van Rooijen Senior support engineer
Bezoek medewerker pagina
Sjoerd Kuipers CCO
Bezoek medewerker pagina
Regien Vleems CHRO
Bezoek medewerker pagina

Gerelateerde projecten

Website partner Miele
Miele

Website partner Miele

Read more about this project
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.