Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis

Inspireren en activeren

maximazkh

Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis wil nieuwe behandelingen en innovaties in de zorg stimuleren en het verblijf van pati├źnten zo prettig mogelijk maken. Daar zijn onderzoek en giften voor nodig. Opdracht aan Stuurlui: bouw een website die inspireert en activeert, die verhalen en projecten mooi weergeeft en zorgt voor een duidelijke donatie flow.

We zijn het proces gestart met het wireframen en designen van een campagne website die aandacht vraagt voor hart- en vaatziekten onder vrouwen. Door de verkoop van armbandjes kunnen ze het onderzoek hiernaar financieren. Wij hebben een koppeling met payment gateway Buckaroo opgezet zodat mensen makkelijk kunnen afrekenen. En er is een postcode API geïntegreerd in het bestelformulier die ervoor zorgt dat mensen het formulier snel en makkelijk kunnen invullen. De website is erg schaalbaar opgezet. Toen de armbandjes uitverkocht waren is het bestelformulier snel omgebouwd naar een donatieformulier.

Vanuit de campagnewebsite zijn we het traject ingegaan om de website van Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis te wireframes, ontwerpen en bouwen, waarbij veel elementen zijn hergebruikt.

Ben je benieuwd of Stuurlui jou kan helpen?

Thomas Kroese

Founding partner & business development