Ons werk

Vacature website voor Vijverberg Interim Juristen

Vacature-website-voor-Vijverberg-Interim-Juristen-in-WordPress-web
Recruitment

Met een koppeling naar OTYS incl. job alert

Vijverberg Interim Juristen richt zich al 15 jaar op het bemiddelen en detacheren van interim-juristen. Dat doen zij met veel plezier en goed resultaat. Vijverberg Interim Juristen is in een korte tijd uitgegroeid tot een serieuze partner met een aanzienlijk marktaandeel in de juristenbranche.

Technisch vraagstuk

Vanuit de opdrachtgever is de wens geuit om OTYS te gebruiken als Applicant Tracking System (ATS). Een dergelijk kandidaat-volgsysteem is een softwaretoepassing die de elektronische afhandeling van wervingsbehoeften mogelijk maakt. In veel gevallen filteren ze toepassingen automatisch op basis van bepaalde criteria zoals trefwoorden, vaardigheden, voormalige werkgevers, jarenlange ervaring en bezochte scholen. Dit zorgt voor een efficient recruitment proces.

Om het proces aan de achterkant zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is de wens bij Stuurlui neergelegd om de website te koppelen aan OTYS zodat er zo min mogelijk handmatige arbeid hoeft te gebeuren. Na het in kaart brengen van de wensen en het doorlichten van de technische documentatie zijn we gestart met het bouwen van de koppeling. Onze developers hebben onder andere inhouse bij Otys gewerkt en verschillende telefonische afspraken gehad om tot een optimaal eindresultaat te komen!

Een ander technisch vraagstuk was het bouwen van Vijverberg Interim HR, een website die veelal dezelfde functionaliteiten en design elementen zou bevatten als Vijverberg Interim-juristen. Om dit zo efficiënt mogelijk te bouwen is er gekozen voor een WordPress multisite constructie.

Een WordPress multisite geeft gebruikers de mogelijkheid nieuwe websites/blogs aan te maken op één WordPress-installatie, vanuit je ‘hoofdsite’. Een WordPress multisite is als het ware een centrale plek van waaruit je content, functionaliteiten en gebruikers voor verschillende subsites kunt beheren. In dit geval de ideale oplossing voor Vijverberg Juristen.

Een slimme zoekmachine

Wij hebben een slimme zoekmachine ingebouwd. Dit houdt in dat er niet alleen op de titel en de inhoud van de vacatures gezocht kan worden, maar dat de klant aan de achterkant ook de volgende velden in kan geven:

  • Regio
  • Vakgebied
  • Gerelateerde zoekwoorden

Door de inzet van deze slimme zoekmachine kunnen de kandidaten sneller de vacature vinden die het beste bij hen past.

Job alert functionaliteit

Op basis van door de klant bepaalde criteria kan er een e-mail notificatie aangezet worden waarin de kandidaten op de hoogte worden gehouden van de actuele vacatures. Zonder dat hier handmatig werk voor de back office van Vijverberg bij komt kijken, krijgen de kandidaten periodiek de vacatures naar ze gestuurd die het beste bij ze passen.

Snelle doorlooptijd

Dit gehele project werd in 3 maanden tijd gerealiseerd. Het projectteam vanuit Vijverberg bestond uit een goede mix van experts, een inhoudelijk verantwoordelijke partner en een online marketeer. Vijverberg had daarnaast al een goed beeld van de content die op de website moest komen. Stuurlui kon zo de rol van online specialist oppakken. Wij weten wat online wel en niet werkt en konden de vertaalslag maken naar een gebruiksvriendelijke WordPress website.

Bemanning die aan dit project werkt

Hans Oorschot COO
Bezoek medewerker pagina
Sjoerd Kuipers CCO
Bezoek medewerker pagina
Dave van Rooijen Senior support engineer
Bezoek medewerker pagina
Minke Kroon Projectmanager
Bezoek medewerker pagina
Chris van den Broek Lead designer
Bezoek medewerker pagina

Gerelateerde projecten

Nieuwe recruitment website voor SchaalX
SchaalX

Nieuwe recruitment website voor SchaalX

Read more about this project
Een vacaturebank voor de Gemeente Nieuwegein

Een vacaturebank voor de Gemeente Nieuwegein

Read more about this project
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.