Expertise

B2B websites

Met Stuurlui hebben we ruime ervaring met B2B websites. De B2B websites die wij opleveren zijn volledig open source WordPress websites waarbij je zelf alle content gemakkelijk kan wijzigen.

B2B websites

Onze B2B websites voldoen aan de laatste webtechnieken op gebied van performance, zijn vrijwel altijd gekoppeld aan een CRM en/of marketing automation tool en strategisch kunnen we uitstekend meedenken over overtuigende conversietechnieken en lead generatie. Dit, in combinatie met onze betrouwbare, stabiele, goed bereikbare support na livegang zorgt ervoor dat opdrachtgevers ons met een 9.6 waarderen.

Ervaren met B2B websites

In het B2B segment werken we voor diverse opdrachtgevers en houden we ons bezig met een breed scala aan projecten. Voor IT security specialist Motiv zijn we vaste partner en hebben we de B2B website gebouwd. Strategisch bureau Branddoctors werkt op vaste basis met ons samen en we voeren veel conversie experimenten voor ze uit. Voor de vier bedrijven van Agterberg hebben we ook de website verzorgd. Geen B2B uitdaging is ons te gek. Als jij het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen!

Het is erg prettig samenwerken met Stuurlui. Ze denken goed met ons mee en geven duidelijk advies. Als iets niet kan of niet handig is, zeggen ze het direct en komen ze met een alternatief. Vragen en problemen worden snel opgepakt en kleine aanpassingen aan onze website worden vaak dezelfde dag nog gedaan.

Anneke Wijdekop - Online marketeer van Medicore
116 klanten beoordelen Stuurlui gemiddeld met een 4.8/5

Altijd gekoppeld met CRM en/of marketing automation tools

Een koppeling naar je CRM en/of marketing automation tool is tegenwoordig niet meer weg te denken uit jouw online landschap. Bij (bijna) elk project wat we bouwen koppelen we jouw website aan externe systemen. Wij hebben o.a. ervaring met de volgende systemen:

  • Salesforce
  • Sharpspring
  • Hubspot
  • Webpower
  • Spotler
  • Mailchimp
  • GRIPP
  • Teamleader
  • Microsoft Dynamics

Bekijk hier een overzicht van alle koppelingen die we gebouwd hebben.

Wij werken o.a. voor:

ONS WERK

B2B cases

Een frisse en flexibele B2B website voor Motiv
Motiv

Een frisse en flexibele B2B website voor Motiv

Read more about this project
Meer website bezoekers dankzij uitgebreide video portfolio
Viduate

Meer website bezoekers dankzij uitgebreide video portfolio

Read more about this project

We zijn trots op deze certificaten en awards

4.8
Sjoerd Kuipers CCO

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek ons

Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A
3534 AM, Utrecht

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.